enoturisme

Verema de cine a Caves Vilarnau

El passat 17 de setembre, a la nit, Vilarnau va rebre més de 100 persones al sopar de verema que organitza cada any per donar a conèixer les ultimes novetats i l'estat de la verema de l'any

Visita a Caves Vilarnau

Saps quins són els 100 cellers més premiats del món? N'hi ha de catalans?

| 26/09/2016 a les 09:48h
Arxivat a: Enoturisme, Caves Vilarnau, Verema
Imatge il·lustrativa
Aquest any, a més, aquesta activitat ha estat la que ha clausurat “La verema del cava”, organitzada per l’Institut del Cava, on varis cellers de la zona han unit forces per promocionar aquest periode tan especial de la vinya.

L'activitat a Vilarnau va estar acompanyada d'una filmació. Els professionals de Cheap Films varen convertir l'espai en escenari i els convidats en actors i actrius. Entre tots es va poder fer una pel·lícula sobre La Fil·loxera, per explicar la història d’una crisi del sector, i com es va poder vèncer gràcies a la intervenció dels 7 savis.
 

Al final de la filmació, les Cuineres de Sils, vingudes de Girona, van oferir un sopar casolà, com els d'abans; amb uns platets de fideus a la cassola, rap, mandonguilles, sèpia, com els de l'àvia. 

Amb els diners recaptats per aquesta activitat al celler ajudaran a l'edició del Receptari de la Cuina de reciclatge (cal cuinar amb què tenim a la nevera) que és presentarà aquest mes de novembre dins la setmana de la sostenibilitat a Girona.
 
La pluja no va espantar a ningú i tots els assistents van gaudir d'una nit de lluna plena i una mica de pluja per acabar amb un ball per a tots els públics a càrrec de DJ R.Stone.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Un homenatge al fundador del celler que va triar el Penedès per a elaborar vins del màxim nivell
Imatge il·lustrativa
Us en fem cinc cèntims i, el més important, us exposem els resultats
Imatge il·lustrativa
El brindis és el motiu central de la nova imatge de la gamma
Imatge il·lustrativa
La Setmana del Vi Català serà també audiovisual amb un canal propi i amb presència a les televisions locals de tot Catalunya | De moment compta amb 80 activitats i s’amplia el termini per rebre més propostes fins al 30 d’octubre a www.setmanadelvicatala.cat