enoturisme

Curs de tast de vins i picnic a La Vinyeta

Durant 4 diumenges a escollir, els enoturistes tindreu el privilegi de fer una activitat única amb la sumiller Laura Masramon a un dels cellers més emblemàtics de la DO Empordà

9 vins de la DO Empordà guardonats amb medalla d'or al concurs Grenaches du Monde

| 23/09/2016 a les 07:23h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Enoturisme, Laura Masramon, enoturisme, La Vinyeta
Cupatges us proposa una activitat de Taller i Tast de Vins amb Laura Masramon i Picnic a La Vinyeta per conèixer de primera mà vins catalans, empordanesos o vins d'arreu del món i per conèixer també la zona de Mollet de Perelada -DO Empordà- amb un Picnic a la vinya. En concret, l'activitat es pot realitzar els 4 propers diumenges; 25 de setembre, 2, 9 o 16 d'octubre 2016.
 

TALLERS DE TAST DE VINS AMB LAURA MASRAMON
Lloc: Hotel Canaleta Heras, Espolla (Alt Empordà)
Hora: de 11h a 13:30h
25/09 Taller d'iniciació al tast de vins
02/10 Taller de vins de l'Empordà
09/10 Taller de vins catalans
16/10 Taller de vins del món

Iniciació a la degustació de vins
Diumenge 25 de setembre / Hora: 11h / Durada: 2h30min / Preu: 25€
Un taller clau per assentar les bases de la degustació i l’anàlisi sensorial a través d’un divertit i dinàmic joc d’aromes i un tast de vins a cegues.

Vins de l’Empordà
Diumenge 2 d’octubre / Hora: 11h / Durada: 2h30min / Preu: 25€
En el segon taller us centrareu en conèixer a fons els vins de l’Empordà mentre practiqueu la tècnica de la degustació, aquest taller monogràfic també servirà per conèixer millor la viticultura empordanesa i alguns dels cellers que la treballen en busca de l’excel·lència.

Vins de Catalunya
Diumenge 9 d’octubre / Hora: 11h / Durada: 2h30min / Preu: 25€
El tercer taller us permetrà descobrir sis denominacions d’origen més del total de les dotze denominacions vinícoles catalanes com són Penedès, Priorat, Pla de Bages, Alella, Tarragona, Terra Alta, Conca de Barberà, Costers del Segre, Montsant, la DO Catalunya o la DO Cava.

Vins del Món
Diumenge 16 d’octubre / Hora: 11h / Durada: 2h30min / Preu: 25€
El quart i darrer taller us obrirà la ment a vins molt diferents, de terres llunyanes, diferents als vins mediterranis. Us mostraran que encara queden molts vins per tastar.

PICNIC A LA VINYETA 
Al celler La Vvinyeta han  començat a veremar el moscat i la garnatxa blanca i acabaran de ben segur a meitat d’octubre amb la carinyena. 
El picnic consisità amb fer una petita verema a peu de vinya per emular una jornada d'un viticultor. Acte seguit, amb uns llençols, un parell de copes de vi i unes amanides de l’hort, anxoves de Cadaqués, embotits i formatges artesans catalans, es realitzarà un dinar a l'aire lliure. Com un bon vinyater després de la jornada, cal recuperar forces amb un bon mos! Per postres, unes ametlles del celler i un gotet de garnatxa de l’Empordà acabaran d'arrodonir una jornada enoturística perfecte.

Preu per persona: 50€
Reserves a enoturisme@lauramasramon.com 
 
 

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Un homenatge al fundador del celler que va triar el Penedès per a elaborar vins del màxim nivell
DO Terra Alta
DO Terra Alta | Cedida
La suma de les diferents garnatxes representa el 52% del total de la producció.
Imatge il·lustrativa
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi negre amb criança de la DO Catalunya per fer un bikini de galta de porc
Imatge il·lustrativa
La plataforma Filmin ofereix 21 títols per poder gaudir d’un tast del festival des de casa