Malvasia

La malvasia de Sitges es trasllada a Finca Viladellops, Olèrdola

La fundació de l’Hospital Sant Joan Baptista, entitat que comercialitza el vi, ha signat un conveni amb la Finca Viladellops

Les 5 principals diferències entre el cava i el xampany

| 20/09/2016 a les 12:16h
Arxivat a: Els vins de la setmana, Hospital Sant Joan Baptista, Finca Viladellops, malvasia

Marcelo Desvalls, gerent de Finca Viladellops; l'alcalde de Sitges, Miquel Forns; i l'administrador de la fundació de l'Hospital, Fernando Herraiz, brindant amb Malvasia Foto: Gemma Sánchez - ACN


La Finca Viladellops, situada al terme municipal d’Olèrdola (Alt Penedès), acollirà la producció de la malvasia de Sitges, un cop arribat un acord amb la fundació de l’Hospital Sant Joan Baptista, entitat que comercialitza el vi dolç sitgetà. 

El conveni tindrà una durada de deu anys i segons l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, “s’assegura que la producció serà de més qualitat i purament ecològica”. Aquest trasllat al Penedès es produeix després d’uns mesos d’incertesa, degut a que l’Hospital va trencar amb l’antic productor i des d’alguns sectors de la societat sitgetana, com el Gremi d’Hostaleria, es mostres una gran preocupació pel futur del vi dolç. 

Els primers grans de raïms collits al Garraf ja han arribat a Olèrdola per poder elaborar les diferents tipologies de Malvasia: la seca, la dolça, el vi blanc Blanc Subur i el vi espumós Monembasia. La fundació de l’Hospital Sant Joan Baptista preveu una producció d’ampolles d’entre 15.000 i 25.000 unitats. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
El celler presenta els quatre vins de Terroir Sense Fronteres que aspiren a un estil més lliure que fuig de la fusta i de les criances llargues
Torna l'Abadal Christmas Market & Wine Experience
Torna l'Abadal Christmas Market & Wine Experience | Celler Abadal
L'Abadal Christmas Market se celebrarà el proper 23 de novembre
Imatge il·lustrativa
Pel que fa a la categoria de Caves; Vilarnau és el més ben valorat a l’edició 2019 del concurs Champagne & Sparkling Wine World Championships | Gramona 2009 Celler Batlle guanya com el millor Corpinnat 2019