Malvasia

La malvasia de Sitges es trasllada a Finca Viladellops, Olèrdola

La fundació de l’Hospital Sant Joan Baptista, entitat que comercialitza el vi, ha signat un conveni amb la Finca Viladellops

Les 5 principals diferències entre el cava i el xampany

| 20/09/2016 a les 12:16h
Arxivat a: Els vins de la setmana, Hospital Sant Joan Baptista, Finca Viladellops, malvasia

Marcelo Desvalls, gerent de Finca Viladellops; l'alcalde de Sitges, Miquel Forns; i l'administrador de la fundació de l'Hospital, Fernando Herraiz, brindant amb Malvasia Foto: Gemma Sánchez - ACN


La Finca Viladellops, situada al terme municipal d’Olèrdola (Alt Penedès), acollirà la producció de la malvasia de Sitges, un cop arribat un acord amb la fundació de l’Hospital Sant Joan Baptista, entitat que comercialitza el vi dolç sitgetà. 

El conveni tindrà una durada de deu anys i segons l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, “s’assegura que la producció serà de més qualitat i purament ecològica”. Aquest trasllat al Penedès es produeix després d’uns mesos d’incertesa, degut a que l’Hospital va trencar amb l’antic productor i des d’alguns sectors de la societat sitgetana, com el Gremi d’Hostaleria, es mostres una gran preocupació pel futur del vi dolç. 

Els primers grans de raïms collits al Garraf ja han arribat a Olèrdola per poder elaborar les diferents tipologies de Malvasia: la seca, la dolça, el vi blanc Blanc Subur i el vi espumós Monembasia. La fundació de l’Hospital Sant Joan Baptista preveu una producció d’ampolles d’entre 15.000 i 25.000 unitats. 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Visita al nou terreny de la Torre Lluvià
Visita al nou terreny de la Torre Lluvià | AjM
Aquest divendres s'han explicat les diferents varietats que hi ha plantades i s'han donat a conèixer els projectes de futur
Presentació de la campanya de la DO Pla de Bages i la restauració
Presentació de la campanya de la DO Pla de Bages i la restauració | Proper.cat
Els clients que demanin vins del territori als restaurants podran obtenir obsequis
Imatge il·lustrativa
Des del passat Nadal, el celler Empordàlia col·labora amb la Fundació Arrels per donar suport als seus usuaris i iniciatives.