enoturisme

Verema de cinema a Vilarnau

El proper dissabte 17 de setmebre, a Caves Vilarnau se celebra una verema de cinema i música

Els convidats faran de protagonistes d'una pelicula que es rodarà al celler durant la visita

Visita a Caves Vilarnau

Un altre Or per Vilarnau

| 14/09/2016 a les 08:56h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Enoturisme, Verema del Cava, Verema, Vilarnau, Cuineres de Sils
Imatge il·lustrativa
Caves Vilarnau s'omplirà de cinema, tastos i música el proper 17 de setembre. A les 20.00 h del vespre començarà la jornada de verema, un acte enmarcat dins l'últim acte de la campanya organitzada des de l’Institut del Cava “La verema del cava”. 

A les 20.00 h hi haurà la visita verema de cinema i tast, i a les 21.30 h el celler oferirà un sopar de cassoles amb la participació de més de 13 cuineres (les Cuineres de Sils).

Els convidats faran de protagonistes d'una pelicula que es rodarà al celler durant la visita. Després es podrà gaudir d'un àpat servit per unes Cuineres de Sils on cada cuinera farà la seva cassola. Els diners recaptats es destinaran a fer un llibre, "La cuina d'aprofitament", que serà presentat a Girona dins el marc de la setmana de la sostenibilitat, al mes de novembre.

Després del sopar, per finalitzar l'activitat, els assistents podran gaudir de música per a tots els públics.

Horari: De 20:00h a 02:00h
Preu: 42€
Informació i reserves al correu del celler o al telèfon 93 891 23 61

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Roc Gramona creu que ja ha arribat l’hora de dignificar i significar la importància de la poda
Roc Gramona creu que ja ha arribat l’hora de dignificar i significar la importància de la poda | Roc Gramona
Ruth Troyano | 1 comentari
​​​«Simont i Sirch havien observat que hi havia un problema compartit a totes les regions de vi del món que era la mort prematura de les vinyes i la propagació de malalties a la fusta...​​​»
Francesc Pintado, president de l'AEHT, i Josep Simó Llop, director comercial d'On Trade de Catalunya i Llevant de Grupo Freixenet.
Francesc Pintado, president de l'AEHT, i Josep Simó Llop, director comercial d'On Trade de Catalunya i Llevant de Grupo Freixenet.
Freixenet ha signat un conveni anual de patrocini amb l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona
Ampolles de rom falsificades intervingudes per la Guàrdia Civil
Ampolles de rom falsificades intervingudes per la Guàrdia Civil | GC
El gènere arribava a través de dipòsits fiscals als Països Baixos i es comercialitzava a través de dipòsits fiscals i distribuïdores espanyoles