enoturisme

​Cellers Torres ofereix experiències singulars per viure la verema aquest setembre

El Centre de Visites de Cellers Torres proposa als amants del vi viure de prop la verema i compartir un dels moments més importants en l’elaboració d’un vi

Visita als Cellers Torres

Torres llançarà el seu primer escumós a finals d'any

| 05/09/2016 a les 12:48h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Enoturisme, Torres
Imatge il·lustrativa
Així, el celler familiar ubicat a Pacs del Penedès organitza els propers 10 i 17 de setembre dues activitats singulars de verema, amb el nom ‘Matí de verema’ i ‘Del cep a la copa’, per conèixer i apreciar la vinya, el raïm i com aquest es converteix en vi.
 
‘Matí de verema’ consisteix en un taller lúdic i divertit per gaudir en família, on els participants tindran l’oportunitat de conèixer tot el procés d’elaboració del vi, des que es conrea el raïm fins que arriba a la copa, i posar a prova els sentits tastant alguns dels vins que neixen en aquestes mateixes vinyes. L’experiència inclou un taller de verema, tast comentat, esmorzar típic català i visita al celler. L’activitat tindrà lloc el dissabte, 10 de setembre, a partir de les 10 del matí, i té un preu de 22€ per persona o de 10€ per als menors d’edat.
 
‘Del cep a la copa’ és un tast sensorial a peu de vinya, pensat per a aquelles persones que vulguin posar a prova el seu paladar, tastant diferents varietats de raïm, primer el fruit i després el vi. L’experiència també inclou una visita al celler i un brunch maridat. Aquesta activitat es realitzarà el dissabte següent, 17 de setembre, a partir de les 10.30 del matí, i té un preu de 35€ per persona.
 
Les reserves es poden realitzar a través de https://www.clubtorres.com/ca/visites-tallers-tastos
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala
Alguns supermercats tenen una bona representació de vins catalans a bons preus. En Xavi Ayala n'ha tastat uns quants i n'ha escollit cinc que no passen de 6 €
El celler que Llopart té a Subirats aposta per un enoturisme sostenible que té com a principal premissa  la preservació de l'entorn.
El celler que Llopart té a Subirats aposta per un enoturisme sostenible que té com a principal premissa la preservació de l'entorn. | Llopart
El segell Safe Travels, gestionat per Turisme de Barcelona, permet als viatgers reconèixer empreses amb protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció Covid-19
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
La pandèmia ha canviat els nostres hàbits de consum i busquem més seguretat a l’hora de menjar, beure i viatjar. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-ho? Com veuen el futur? Quina és la seva relació amb el món del vi? | Sílvia Anglada, xef i copropietària del restaurant Es Tast de Na Sílvia (Ciutadella, Menorca)