Enoturisme

Captura la teva experiència pel Penedès i emporta’t premis

Enoturisme Penedès organitza un concurs de fotografia a Twitter i Instagram durant els mesos d’agost i setembre per donar a conèixer el territori, la cultura i el seu patrimoni

Previsió de verema a la DO Penedès

| 25/08/2016 a les 20:20h
Arxivat a: Enoturisme, Penedès, enoturisme Penedès, Penedès
Imatge il·lustrativa
Visitar cellers, allotjar-se entre vinyes, tastar la gastronomia i els seus vins i caves, o descobrir el territori amb rutes culturals o senderes entre vinyes, són algunes de les activitats que formen part de l’oferta turística del Penedès, que ara viu un dels moments més àlgids amb la verema i les festes majors. 

Comparteix aquest estiu la teva experiència pel Penedès i penja una fotografia amb l’etiqueta #PenedesExperience. Les millors imatges guanyaran una entrada doble al monestir romàntic de Sant Sebastià dels Gorgs i una visita a la finca Can Bas i als cellers Jean León.

Per a més informació, consulta aquí les bases del concurs. 
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Plaques fotovoltaiques al celler del Priorat de Família Torres
Plaques fotovoltaiques al celler del Priorat de Família Torres
El celler ja ha reduït un 34% la petjada de carboni en relació amb el 2008 segons el balanç auditat del 2020
Il·lustració d'Estefanía Garcés
Il·lustració d'Estefanía Garcés | @naturaljuice_bcn
L'Estefanía Garcés ens explica com es fan els vins de maceració carbònica i quines diferències hi ha amb els vins joves
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 3 comentaris
Segons el cap d'enologia del Grup Freixenet, el primer en tocar físicament una ampolla Freixenet és el consumidor quan la treu de la caixa