Un altre Or per Vilarnau

Vilarnau Brut Reserva ha obtingut la Medalla d'Or en la tercera edició de The Champagne & Sparkling Wine World Championships

Visita a Caves Vilarnau

Parlem amb Damià Deas i Eva Plazas, gerent i enòloga de Vilarnau

| 25/08/2016 a les 19:50h
Arxivat a: Cellers, Caves Vilarnau, Vilarnau
Per segon any consecutiu, Vilarnau Brut Reserva ha estat premiat amb la Medalla d'Or a The Champagne & Sparkling Wine World Championships, el certamen considerat com els Oscars del xampany i els vins escumosos que organitza el major expert a nivell mundial en aquesta matèria, Tom Stevenson.

Aquest certamen, que només concedeix Medalles d'Or i Plata, confirma el reconeixement mundial de Vilarnau. El jurat del concurs, format per especialistes com la Master of Wine Essi Avellan i el Dr. Tony Jordan, ha destacat, un any més, la personalitat d'aquests caves de caràcter mediterrani, el procés d'elaboració es basa en la qualitat i el respecte pel medi ambient.

Vilarnau Brut Reserva s'elabora seguint el mètode tradicional de segona fermentació i més de 15 mesos de criança en ampolla. El resultat és un cava que combina l'equilibri que aporta el raïm macabeu, l'acidesa i frescor de la parellada i el realç aromàtic de la xarel·lo.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar. | Jordi Bes
Jordi Bes
El cofundador del Vertigo Wine Bar explica com s'ho han fet per, en plena pandèmia, assumir un local de Barcelona en traspàs i transformar-ne la carta de vins | S'hi poden prendre les 350 referències que ja tenien en distribució i 40 de xerès a copes: "Excepte a Jerez, no crec que hi hagi enlloc a Espanya que tingui una oferta així"
D'esquerra a dreta, Joan Soler (DO Pla de Bages). Pilar Just (DO Montsant), Sergi Cortés (Cupatges), Xavier Pié (DO Catalunya) i Joan Huguet (DO Penedès)
D'esquerra a dreta, Joan Soler (DO Pla de Bages). Pilar Just (DO Montsant), Sergi Cortés (Cupatges), Xavier Pié (DO Catalunya) i Joan Huguet (DO Penedès)
Sergi Cortés
Parlem amb els presidents de les denominacions d'origen Montsant, Penedès, Catalunya i Pla de Bages.
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem al xef Joel Castanyé, del restaurant La Boscana de Bellvís, amb 1 estrella Michelin.