Torres llançarà el seu primer escumós a finals d'any

El primer vi escumós, procedent de les seves vinyes de Catalunya, estarà fet amb el mètode tradicional

Visita als Cellers Torres

​Reserva Real de Torres, millor vi de raïms bordelesos als Decanter World Wine Awards 2016

| 11/08/2016 a les 12:01h
Arxivat a: Cellers, Escumós Torres, Torres
Imatge il·lustrativa
Foto: Quico Ortega
Cellers Torres preveu llançar, a finals d’aquest any, el primer vi espumós d’alta gamma que elabora a Catalunya amb el mètode tradicional, de producció molt limitada. Els raïms de la primera anyada, del 2013, han estat meticulosament seleccionats i procedeixen de vinyes en propietat situades al Penedès, a més de 500 metres d’altura, els vins de les quals es caracteritzen per l’elevada acidesa. S’estima que es posaran a la venda 36.000 ampolles d’aquesta primera anyada.

L’augment gradual de les temperatures, com a conseqüència del canvi climàtic, fa que les finques de la família Torres situades a altura en diverses zones de Catalunya puguin complementar l’elaboració d’aquest escumós en un futur, sense necessitat de limitar-se al Penedès o altres zones contemplades dins de la Denominació d’Origen Cava.

Torres ja elabora tres vins espumosos a Xile, al seu celler situat a Curicó: Cordillera Brut, amb la varietat pinot noir, i Estelado Rosado Brut i Estelado Orgánico Extra Brut, elaborats amb la varietat país, la més antiga de Xile.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
El celler presenta els quatre vins de Terroir Sense Fronteres que aspiren a un estil més lliure que fuig de la fusta i de les criances llargues
Torna l'Abadal Christmas Market & Wine Experience
Torna l'Abadal Christmas Market & Wine Experience | Celler Abadal
L'Abadal Christmas Market se celebrarà el proper 23 de novembre
Imatge il·lustrativa
Pel que fa a la categoria de Caves; Vilarnau és el més ben valorat a l’edició 2019 del concurs Champagne & Sparkling Wine World Championships | Gramona 2009 Celler Batlle guanya com el millor Corpinnat 2019