Torres llançarà el seu primer escumós a finals d'any

El primer vi escumós, procedent de les seves vinyes de Catalunya, estarà fet amb el mètode tradicional

Visita als Cellers Torres

​Reserva Real de Torres, millor vi de raïms bordelesos als Decanter World Wine Awards 2016

| 11/08/2016 a les 12:01h
Arxivat a: Cellers, Escumós Torres, Torres
Imatge il·lustrativa
Foto: Quico Ortega
Cellers Torres preveu llançar, a finals d’aquest any, el primer vi espumós d’alta gamma que elabora a Catalunya amb el mètode tradicional, de producció molt limitada. Els raïms de la primera anyada, del 2013, han estat meticulosament seleccionats i procedeixen de vinyes en propietat situades al Penedès, a més de 500 metres d’altura, els vins de les quals es caracteritzen per l’elevada acidesa. S’estima que es posaran a la venda 36.000 ampolles d’aquesta primera anyada.

L’augment gradual de les temperatures, com a conseqüència del canvi climàtic, fa que les finques de la família Torres situades a altura en diverses zones de Catalunya puguin complementar l’elaboració d’aquest escumós en un futur, sense necessitat de limitar-se al Penedès o altres zones contemplades dins de la Denominació d’Origen Cava.

Torres ja elabora tres vins espumosos a Xile, al seu celler situat a Curicó: Cordillera Brut, amb la varietat pinot noir, i Estelado Rosado Brut i Estelado Orgánico Extra Brut, elaborats amb la varietat país, la més antiga de Xile.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Article d'opinió de La Guia de Vins de Catalunya: "Més que gaudir i presentar-se, un dia darrere l’altre, com un sibarita infantil, golafre, inconscient i exhibicionista, cal bregar per fer que tot això, algun dia, rutlli com ho ha de fer".
Imatge il·lustrativa
Surten al mercat 2600 ampolles elaborades en sòls de pissarra | ICNOS vol dir petjada en grec clàssic, i és que aquest vi vol homenatjar als agricultors, homes i dones que deixen rastre i petjada amb el que fan.
Imatge il·lustrativa
INCAVI
10 sessions presencials i sis de telemàtiques amb més de 100 professionals participant | Es fa evident la necessitat de vertebrar millor el sector del vi i millorar la rendibilitat de tota la cadena de valor | Es crearà un Comitè de Seguiment format per l’INCAVI i representants del sector que vetllarà per la continuïtat i el compliment de Vins Vinents