El festival VinyaSons acaba amb més de 1.600 assistents i un 31% més d’entrades venudes

La proposta d’enoturisme cultural tindrà nous formats artístics de cara al 2017

| 11/08/2016 a les 11:40h
Arxivat a: Els vins de la setmana, enoturisme, VinyaSons 2016, Penedès, música, gastronomia
Concert de Gemma Humet i Pau Figueras al Vinyasons 2016
Concert de Gemma Humet i Pau Figueras al Vinyasons 2016 | Vinyasons
La quarta edició del festival VinyaSons ha tancat el mes d’activitats musicals, gastronòmiques i vinícoles amb més de 1.600 assistents i un 31% més d’entrades venudes respecte el 2015. Tretze bodegues, set propostes musicals i cinc menús gastronòmics hi han participat entre l’1 de juliol i el 5 d’agost. 

La valoració de l’organització és totalment positiva, el director artístic Marius McGuiness ha apuntat que l’augment de la venda d’entrades està relacionat amb la “qualitat” dels artistes i de “l’excel·lent acollida de la gastronomia”. De cara l’any vinent McGuiness ha remarcat que es buscaran nous formats artístics però que es continuarà amb la “combinació d’espectacles de petit format en l’entorn únic de les bodegues” marinats amb el vi i el menjar de qualitat.

Aquest any el festival havia ampliat el seu àmbit territorial, sortint del Penedès i arribant al Bages, l’Empordà i el Priorat. L’obertura ha atret a nou públic que no és l’habitual per a l’enoturisme cultural. També ha contribuït a l'èxit de la quarta edició l'enorme varietat artística, que ha tocat camps musicals molt diferents, des del jazz, la música portuguesa i brasilera, passant pel swing i el so cubà o la música lírica.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Leo i Roc Gramona
Leo i Roc Gramona | Ruth Troyano
Ruth Troyano
Roc i Leo Gramona elaboren vins parcel·laris a Enclòs de Peralba, un celler nou a recer de Gramona en què volen recuperar la memòria de l’elaboració de vins tranquils del Penedès
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Recuperem un article d'en Jordi Bes de l'agost passat perquè ho descobriu tot sobre els vins ideals per tancar un bon àpat
Cartell de Rovellats amb actuació de Sandra Bautista per La Verema del Cava
Cartell de Rovellats amb actuació de Sandra Bautista per La Verema del Cava
Del 5 al 26 de setembre, els cellers del Penedès proposen activitats enoturístiques de qualitat vinculades a la verema