curiositats

Quins són els 5 vins més venuts del món?

10 tips sobre el vi de Barcelona

| 25/07/2016 a les 12:05h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Vins més venuts, Vins
Imatge il·lustrativa
1. Gallo
 
Origen: Califòrnia
Propietari: E&J Gallo Winery
Lloc web: gallo.com
Volum de vendes actuals: 75 milions de caixes de 9 litres
Curiositat: E & J Gallo Winery és el celler més gran de propietat familiar dels Estats Units. L’empresa fabrica, comercialitza i distribueix més de seixanta etiquetes diferents de vins.

2. Concha y Toro
 
Origen: Santiago de Chile
Propietari: Concha y Toro
Lloc web: conchaytoro.com
Volum de vendes actuals: 29,7 milions de caixes de 9 litres
Curiositat: Des de la temporada 2010-2011 Concha y Toro, a través de la seva marca Casillero del Diablo, és un dels patrocinadors del Manchester United FC.

3. Yellow Tail
 
Origen: Austràlia
Propietari: Casella Wines
Lloc web: yellowtailwine.com
Volum de vendes actuals: 10,7 milions de caixes de 9 litres
Curiositat: La història d’aquest vi comença el 1957, quan Filippo i Maria Casella procedents de Sicília van arribar a Austràlia i es van instal·lar a 500 quilòmetres de Sidney, on van començar a vendre el seu raïm a productors locals. Ara Yellow Tail es distribueix a tot el món i és la segona marca més venuda als Estats Units.

4. Robert Mondavi
 
Origen: Califòrnia
Propietari: Constellation Brands
Lloc web: robertmondaviwinery.com
Volum de vendes actuals: 9,8 milions de caixes de 9 litres
Curiositats: A Robert Mondavi (Mister Mondavi, pels seus treballadors i coneguts), el fundador de Mondavi Winery, que va morir el 2008, era considerat per alguns  com "el pare del vi contemporani" a Califòrnia. D’altres l’anomanaven el padrino, el patriarca o l’embaixador dels vins californians.

5. Hardys

Origen: Austràlia
Propietari: Accolade Wines
Lloc web:hardyswines.com
Volum de vendes actuals: 9’2 milons de caixes de 9 litres
Curiositat: William David Hardy, de la cinquena generació dels Hardy, en un principi no volia dedicar-se al món del vi, sinó que volia emprendre una aventura amb un negoci dedicat a les vaques. Després de la insistència dels seus amics universitaris i no pas dels seus pares,  va reconsiderar dedicar-se al món del vi i seguir amb la tradició familiar.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
D'esquerra a dreta, Rob Cullen, director comercial de Drinks International; Miquel Torres Maczassek, director general de Família Torres; i Christian Davis, editor de Drinks International.
D'esquerra a dreta, Rob Cullen, director comercial de Drinks International; Miquel Torres Maczassek, director general de Família Torres; i Christian Davis, editor de Drinks International.
Drinks International elabora un llistat de 50 marques a partir d’una enquesta a professionals del sector de 48 països en col·laboració amb Wine Intelligence | El celler familiar s’ha mantingut en aquesta posició durant nou anys i ocupa el segon lloc del rànquing mundial, després de Penfolds
Imatge il·lustrativa
Special Edition Costa Brava Brut Reserva 2014 i Torelló 225 Brut Nature són els primers escumosos Corpinnat del celler de l'Alt Penedès
Imatge il·lustrativa
Amb el lema «Els relats que mouen el món», Kosmopolis 2019 presenta al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona un programa que reuneix el millor planter d'autors per tractar alguns desafiaments de la literatura | Abadal col·labora amb els seus vins, que es podran degustar al llarg del festival.