cellers

Nou lloc web d'Avgvstvs Forvm

El nou web de Cellers Avgvstvs Forvm convida els professionals i els usuaris a interactuar publicant receptes amb els seus productes

Vins de la setmana

| 18/07/2016 a les 07:02h
Arxivat a: Actualitat, AVGVSTVS Forum, Avgvstvs Forvm
Imatge il·lustrativa
Amb una renovació de disseny més innovadora i amb l'objectiu de promoure els vinagres Forvm en el món de la gastronomia gourmet, Cellers Avgvstvs Forvm engega el nou portal web amb un gir de 180 graus en la seva política de comunicació online. D’estructura senzilla i buscant una navegació àgil, aquest nou disseny permet un accés més ràpid i directe als continguts i està especialment destinat per als diferents dispositius mòbils: portàtils, tauletes i mòbils.
El web pretén convertir-se en un aparador didàctic per a la utilització dels vinagres en diferents cuines com arrossos, vinagretes, reduccions i mariscos, entre d'altres aplicacions, tot fomentant que els professionals i els interessats en els productes Forvm puguin pujar les seves receptes online i relacionar-les per autor, per tipus de vinagre, tipus de plat i temps i fer-les arribar als més de 34 països on es distribueixen els vinagres gourmet.

En aquest sentit, des de Cellers Avgvstvs també s'ha volgut posar el matís en l'opció 'Export' quan es clica 'Contacte', on es pot veure la distribució internacional de Cellers Avgvstvs Forvm i contactar directament amb l'importador.

Cinc models diferents de visites enoturístiques
La imatge és l'estrella del nou web. Un portal que, a banda d'afavorir la interactuació amb l'usuari, també facilita la informació sobre els vins, els seus terrers, la seva filosofia com a celler i la política d'enoturisme. En aquest sentit, el celler amplia la tipologia de visites per adaptar-se a les necessitats dels usuaris, podent optar a cinc models diferents: la  visita guiada clássica, la visita amb l'enòleg, la visita guiada amb el viticultor, la que contempla una degustació amb els vins d'Avgvstvs acompanyada de formatges i, per últim, una visita amb aperitiu a la Sala Entrevinyes.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana també s'ha collit Mas de la Rosa, la vinya de més de 80 anys a la zona de Porrera
Imatge il·lustrativa
Finca Viladellops i l’Arxiu Nacional de Catalunya han constituït el centre d’interpretació de l’arxiu de la família Desvalls, que acull permanentment l’exposició “Els Desvalls i Catalunya. Un llinatge noble català en la història”
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Jaume Gramona decideix finalment no presentar candidatura | Per primer cop hi ha dues candidatures i eleccions a la Uvipe, fundada el 1977