VN•Bcn’16 celebra la seva quarta edició

Sota el lema “El vi escolta la veu de la terra”, el passat dilluns 20 de juny, es va celebrar el Saló Professional de Vins Ecològics, Biodinàmics i Naturals al Museu Marítim de Barcelona

"El vi escolta la Terra", VN·Bcn’16, el Saló Professional de Vins Ecològics, Biodinàmics i Naturals

| 23/06/2016 a les 09:00h
Arxivat a: Fires, vins naturals, Vins ecològics, Vinum Nature, vins biodinàmics
Imatge il·lustrativa
VN•Bcn’16 va celebrar la seva quarta edició amb una afluència de públic que va superar el miler d'assistents, consolidant així Barcelona com la ciutat d'acollida per a aquesta tipologia de vins. Amb una participació de 60 cellers elaboradors i diverses presentacions i debats la trobada ens mostra una clara aposta del sector per mostrar els seus vins més naturals. La incorporació de la presència internacional amb cellers italians i francesos; o de cellers de gran prestigi que ja han optat per convertir la seva producció a la viticultura ecològica, són dos exemples que es van poder observar en el Saló Vinum Nature.

També van ser presentats en el Saló VNBcn els Guardons Golden Leaf Superior als millors vins ecològics. Certamen de Vinum Nature que avalua la mostra més àmplia i representativa de vins ecològics de l'estat.

Tots els vins i el palmarès es poden consultar ja a la pàgina www.vinosecologicos.org (Accés al Palmarès Golden Leaf.). També va ser lliurat el Guardó VN Acció Sostenible a l'espai vinatería La Festival, premiant la seva iniciativa de presentació i comunicació del vi ecològic a doll, amb una aproximació més fresca i jove al consumidor. El Sr. Salvador Puig, Director del INCAVI, el Sr. Pere Chias, President del Gremi de Restauració de Barcelona i una representació del Comissionat de Comerç, Consum i Mercats de l'Ajuntament de Barcelona van fer entrega dels citats guardons.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
En Carles Xuriguera i la Romina Ribera ens proposen una sèrie d'escenes, més o menys habituals, i més o menys "kafkianes" que ens fan reflexionar sobre el moment actual dels vins catalans.
Imatge il·lustrativa
La plataforma ‘El Penedès diu NO a planta asfàltica a Pacs’ provoca l'anunci de la voluntat de retirar el projecte | ‘El Penedès diu NO a planta asfàltica a Pacs’ es dissoldrà quan es confirmi per escrit la renúncia al projecte i es tanqui l’expedient
Imatge il·lustrativa
La tercera edició del cicle Vi en Viu apropa la música al celler amb tres concerts de petit format