cellers

600 corredors a l’Enocursa Torres

Uns 600 corredors van participar el passat diumenge, 12 de juny, a la IV Enocursa Torres, sent l’edició més concorreguda d’aquesta cursa entre vinyes organitzada per Cellers Torres

Visita als Cellers Torres

Torres planta 25.000 arbres per capturar i emmagatzemar emissions de CO2

| 15/06/2016 a les 09:20h
Arxivat a: Cellers, Enocursa Torres, Torres
Imatge il·lustrativa
El primer atleta en creuar la meta ha estat el campió de l’anterior edició, Albert Sasot, de Barcelona, que ha recorregut els 10 quilòmetres que transcorrien pels municipis de Pacs del Penedès i Sant Martí Sarroca, en un temps de 35’23’’. El podi masculí l’han completat David Pardo, de Vilanova i la Geltrú, i Raul Peñas, de L’Hospitalet de Llobregat, amb un temps de 36’40’’ i 37’03’’ respectivament.
 
En la categoria femenina, Gisela Carrión, de Sant Pere de Ribes, s’ha proclamat campiona amb un temps de 42’14’’, seguida de prop per Delia Monterrubio, de Sant Climent de Llobregat, amb 42’55’’, les dues atletes guanyadores també de l’edició anterior. Júlia Escofet, de Vilafranca del Penedès, ha estat la tercera classificada amb un temps de 45’43’’, completant així el podi femení.
 
L’entrega de premis ha anat a càrrec de l’alcalde i la regidora d’esports de Sant Martí Sarroca, Toni Ventura i Àngels Ros, i de la regidora d’esports de Pacs del Penedès, Montserrat Mascaró. Han entregat a cada guanyador un trofeu, una ampolla de vi màgnum (Salmos, Gran Coronas o Atrium merlot) i un passaport de La Carretera del Vi, la proposta enoturística que aglutina a 12 cellers del Penedès i Garraf. En finalitzar la cursa, els participants i els seus acompanyants han pogut gaudir d’una degustació de vins al celler Waltraud, en una jornada festiva i familiar amenitzada amb música en directe.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala
Alguns supermercats tenen una bona representació de vins catalans a bons preus. En Xavi Ayala n'ha tastat uns quants i n'ha escollit cinc que no passen de 6 €
El celler que Llopart té a Subirats aposta per un enoturisme sostenible que té com a principal premissa  la preservació de l'entorn.
El celler que Llopart té a Subirats aposta per un enoturisme sostenible que té com a principal premissa la preservació de l'entorn. | Llopart
El segell Safe Travels, gestionat per Turisme de Barcelona, permet als viatgers reconèixer empreses amb protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció Covid-19
Imatge il·lustrativa
Carme Gasull
La pandèmia ha canviat els nostres hàbits de consum i busquem més seguretat a l’hora de menjar, beure i viatjar. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-ho? Com veuen el futur? Quina és la seva relació amb el món del vi? | Sílvia Anglada, xef i copropietària del restaurant Es Tast de Na Sílvia (Ciutadella, Menorca)