llibres

​Més premis internacionals pel llibre Barcelona Wine

Barcelona Wine, de Lluís Tolosa, rep el premi “2nd Best Wine Tourism Book in the World”

El llibre Barcelona Wine rep el premi “Best Wine TourismBook in Spain”

| 14/06/2016 a les 09:11h
Especial: lectura obligatòria
Arxivat a: Llibres, Barcelona Wine, Best Wine Tourism Book in Spain, 2nd Best Wine Tourism Book in the World, Lluís Tolosa
El llibre Barcelona Wine, de l’autor Lluís Tolosa, publicat amb la col·laboració de Turisme de Barcelona i la Diputació de Barcelona, ha estat premiat com a “Segon Millor Llibre d’Enoturisme del Món” en els Gourmand Awards 2016, celebrats a Yantai (Xina) el passat dissabte 28 de maig.

Gourmand Awards és el concurs de llibres de vins i gastronomia més important del món. Cada any hi participen més de 7.000 llibres de vins i gastronomia publicats a més d’un centenar de països d’arreu del món. 

El llibre Barcelona Wine es va classificar per la final mundial com a “Best Wine Tourism Book in Spain”, juntament amb altres cinc finalistes mundials:

- Austràlia. Explore Aussie wineries (AGWA)
- France. Vins et villages de France (Le Chêne)
- Portugal. Guide to wine tourism in Portugal (ZestBooks)
- South Africa. The beer safari. Lucy Corne (Struik)
- Spain. Barcelona wine. Lluís Tolosa (Tolosa Wine Books) 
- UK. Wine trails (Lonely Planet)

El 1r premi “Best Wine Tourism Book in the World” va ser per la Guide to wine tourism in Portugal i el 3r premi per Vins et villages de France.
Aquesta era la tercera vegada que Lluís Tolosa arribava a la final mundial dels Gourmand Awards. El seu llibre Vinos y Bodegas de Rioja (LTA Ediciones) va guanyar la final mundial i es va proclamar “Best European Wine Book in the World” a Pequin l’any 2007. El seu llibre Vinos extraordinarios (Ed. Lunwerg) va guanyar el “Best European Wine Book in the World” també a Pequin l’any 2014. Des de llavors, Lluís Tolosa és col·laborador habitual de la revista Wine in China, que publica més de 70.000 exemplars mensuals.

 
Barcelona Wine. Enjoy Wine Tourism in the City (PVP 19,00 euros) és un llibre publicat en català, castellà, anglès i francès, amb un doble objectiu. Primer, posicionar la ciutat de Barcelona com  a gran capital enoturística europea, amb 600 cellers al seu voltant. I segon, situar també la ciutat de Barcelonacom a motor de consum del vi català. Un llibre dirigit als propis barcelonins, als catalans i als vuit milions de turistes que visiten cada anyla ciutat.

També us pot interessar

Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom.
Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom. | Marzena Dziuk
Jordi Bes
Molts han hagut de recórrer a ERTOS però fan mans i mànigues per seguir cuidant de la vinya i dels animals | La cooperativa l'Olivera manté el coronavirus allunyat del seu projecte social i acorda seguir elaborant el vi de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció per a un Sant Jordi #confinats
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Carme Gasull
La situació derivada pel Covid-19 està afectant durament el sector de l’hostaleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
El celler ofereix la possibilitat que tothom que hagi passat l’aniversari en confinament pugui gaudir com a convidat d’una de les seves experiències | L'oferta serà vàlida durant tot aquest any 2020 | Llopart amplia les propostes enoturístiques posant l’accent en les visites a l’aire lliure
Imatge il·lustrativa
Laura Conde
Repassem les tendències d'una cuina, la vegetariana, que probablement visqui el seu millor moment.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Entrevista amb Joan Josep Raventós, portaveu de Vi i Cava de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)