cellers

Nou lloc web de Caves Vilarnau

El web, de càrrega ràpida i informació clara, integra totes les xarxes i la informació del celler i els seus vins

A l'apartat experiències es poden trobar tots els esdeveniments enoturístics que el celler té programats

Concurs "Dissenya les plaques de cava de Vilarnau"

| 09/06/2016 a les 19:40h
Arxivat a: Cellers, Vilarnau, Caves Vilarnau, web
Imatge il·lustrativa
El nou lloc web de Vilarnau, dissenyat i programat per l'estudi Bubalu, cuida amb especial cura l'accessibilitat i l'experiència d'usuari.

La història de la cava, la seva localització, els seus productes, el Blog... Tot accessible des de qualsevol dispositiu mòbil, sigui telèfon o tauleta electrònica.
 
Si voleu conèixer de primera mà tots els secrets del celler i les vinyes mitjançant experiències d'Enoturisme, en l'apartat Experiències s'hi publiquen totes les visites que es poden fer, així com els espais que disposa el celler per esdeveniments de caire privat.
 
A més, a la pàgina principal, d'estètica "gaudiniana", trobaràs l'apartat "L'Enòleg respon", on podràs preguntar el que vulguis als enòlegs de Vilarnau, Damià Deàs i Eva Plazas.

El web de Vilarnau, disponible en tres idiomes -català, castellà i anglès- està connectat amb totes les xarxes socials de l'empresa; twitter, facebook, trip advisor, instagram, google plus i youtube.
 

També us pot interessar

Javier Pagés president de la DO Cava, amb els vocals del consell regulador, el secretari general, el director tècnic de la DO i el director general de l'INCAVI
Javier Pagés president de la DO Cava, amb els vocals del consell regulador, el secretari general, el director tècnic de la DO i el director general de l'INCAVI
Acord en el ple del consell regulador per una nova zonificació i per una segmentació qualitativa de la DO Cava | El cava tindrà 4 noms per diferenciar-se de la zona d'Espanya on està elaborat; a Catalunya, Comtats de Barcelona, a l'Aragó, Valle del Ebro, a Extremadura, Viñedos de Almendralejo, i a València, Altos de Levante.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Us donem idees per tenir una experiència enogastronòmica a casa durant les vacances
Imatge il·lustrativa
Lourdes López | 2 comentaris
Amb allioli a dojo, més eixutes, amb tècniques de cocció que requereixen hores, amb salses de rebost impossible.... Aquestes són algunes de les millors braves que podeu tastar a una de les ciutats més 'braveres' del món.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Un homenatge al fundador del celler que va triar el Penedès per a elaborar vins del màxim nivell
Imatge il·lustrativa
Foto: Cristina Fernández
Cristina Fernandez
Per Tots Sants... panellets, castanyes, torrons i refranys | Us proposem una recepta de cuina indispensable aquests dies: la recepta de panellets | La maridarem amb una malvasia, un moscatell o un vi ranci sec
Imatge il·lustrativa
Pexels
Lourdes López
Els restauradors denuncien el tancament unilateral, la falta de control al transport públic i que les ajudes són clarament insuficients
Imatge il·lustrativa
La plataforma Filmin ofereix 21 títols per poder gaudir d’un tast del festival des de casa