fires

El festival The Gin&Tonic Experience, de Casino de Peralada, serveix 10.000 gintònics Premium

El festival, que va tenir lloc a l'interior i a l'exterior del Pavelló del Parc del Castell de Peralada, va rebre 4500 visitants.

Perelada Comercial presenta les novetats a la restauració gironina

| 01/06/2016 a les 15:50h
Arxivat a: Actualitat, Gin&Tonic Experience, Ginebres Premium, Casino de Peralada, Gintònic
Aquest últim cap de  setmana de maig, al Pavelló del Parc del Castell, Casino de Peralada va celebrar la quarta edició de The Gin&Tonic Experience. Durant els dos dies que va durar, el festival va rebre un total de 4.500 visitants vinguts majoritàriament de “l’Alt Empordà, de Girona, del Sud de França i de l’àrea metropolitana de Barcelona” i es van  servir 10.000 gintònics Premium.

Gràcies a una acurada selecció de ginebres Premium i també de tòniques singulars, amb la combinació de prop d’una quarantena de botànics (pebre, hibisc, aranja rosa, rave rústic, gingebre fresc, mores fresques, menta, coriandre, farigola llimonera, per posar alguns exemples) els visitants van poder personalitzar el seu gintònic. Segons David Martín, director de Comunicació i Relacions Institucionals de Grup Peralada, els visitants tenien fins a 2.800 possibles combinacions per crear el seu propi gintònic, i tenien també l’opció de deixar-se assessorar per un equip de dotze bàrmans.

El Festival, com a principal novetat d’aquesta edició, va classificar els dotze mostradors de tast de ginebra de forma temàtica: ibèriques, sens/xuals, àrtiques, amb caràcter, clàssiques i de fusió. Entre aquest assortiment de ginebres, un total de vint-i-quatre,  s’hi podia trobar un ampli ventall de colors (lila, groc, rosat, blanc), de gustos, de procedències (Escòcia, Londres, Galícia, Groenlàndia, entre altres) de dissenys d’ampolles, de taps, d’etiquetes i de materials originals, sempre servides sobre una base de fulla d’arbre de llima i de gel. Ferran Vila, director del certamen, expressava que “la intenció és oferir al visitant una degustació de les millors marques Premium de ginebra i tònica del món; begudes que no són fàcils de trobar i que destaquen totes per la seva qualitat”.

Tot plegat va transcórrer en un espai diàfan d'ambient chill-out, amb Xavi Buixó, el discjòquei encarregat d’amenitzar la vetllada, i amb zones on els visitants podien asseure’s en sofàs i prendre tranquil·lament el gintònic escollit, tant a l’interior del pavelló com als jardins del Castell de Peralada. Simultàniament es va poder gaudir de la projecció d’audiovisuals sobre el tema del festival.  

Hi havia, a més a més, el servei de restauració amb diverses propostes gastronòmiques de la mà del xef Joan Moreno (un servei de bar al pavelló, un menú al Restaurant El Grill, o bé, el menú especialment creat per a l'ocasió al Castell Peralada Restaurant), amb les indicacions del sommelier i director del festival Ferran Vila, per maridar aquest àpats amb gintònics.

Els visitants també van tenir l’opció  de participar en un concurs de fotos entre la comunitat Instagramer en què es sortejava un sopar degustació maridat G&T per a dues persones al Castell de Peralada.

Com cada any, les xifres de persones que van gaudir de la Gin&Tonic Experience van augmentar respecte l’edició anterior, en aquest cas la de 2015, de manera que el festival es consolida cada vegada més com una referència del sector a tot l’Estat.
 

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Ramon Francàs
01/01/1970
Freixenet, Codorníu, Juvé i Camps, Gramona i Recaredo són els qui més insercions aconsegueixen als mitjans | Miguel Torres (pare i fill), José Luis Bonet i Mar Raventós són els “principals portaveus” de la comunicació del vi de Catalunya
01/01/1970
Els resultats presentats en aquesta quarta enquesta han mostrat l'evolució respecte l’any passat quant a nombre de viticultors i cellers que s’han adherit al programa
Museu del Suro de Palafrugell | Pitu Garcia Batlle. Arxiu d'Imatges del MSP
Alicia Andreu
01/01/1970
Sis museus del vi imprescindibles de Catalunya on podràs aprendre sobre eines, cups, premses, suro i sobre la història del vi de casa nostra