Torre del Veguer suma deu medalles el 2016

Un any més, Torre del Veguer es veu recompensat en forma de premis.

El celler ribetà acumula deu medalles, dues d'or, en concursos internacionals.

Torre del Veguer vinificarà en un cup de pedra del 1413

| 26/05/2016 a les 18:09h
Arxivat a: Actualitat, Premis, Decanter, Gibert & Gaillard, Concurs mundial de Brussel·les, C, Catavinum World Wine & Spirits Competition, Torre del Veguer
Imatge il·lustrativa
Els premis obtinguts per al Muscat 2015, l’Eclectic 2010, el Vendimia Tardia 2014, el Marta 2014, el X&XV 2015 i el Raïms de la Immortalitat Xarel.lo vénen de la mà de Gilbert & Gaillard, Catavinum World Wine & Spirits Competition, Decanter i el Concurs Mundial de Brussel•les.

Des de 2010, el celler familiar del massís del Garraf ha optat per l’ecologia, i el X&XV 2015 és el primer vi de Torre del Veguer amb segell ecològic. També formen part de Clàssic Penedès amb el Marta, el seu escumós fet amb muscat, que ha obtingut dues medalles. El blanc Muscat 2015, amb tres medalles, ha estat el vi més guardonat.

Torre del Veguer continua fent un important esforç en investigació i innovació. En aquest sentit la propera tardor presentarà el vi Jeronimus, que recupera una tradició medieval del celler: s'ha elaborat en el cup de pedra, construït i utilitzat el 1413 pels Monjos Jerònims que s'establiren a Torre del Veguer. S’ha fet una feina de restauració i adaptació del cup per fer possible la vinificació. El resultat serà un vi negre amb un tant per cent molt alt de Syrah i mitja criança.

 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Joan Munné i Àlex Peris amb el seu xarel·lo Vinya Marcelino
Joan Munné i Àlex Peris amb el seu xarel·lo Vinya Marcelino
Ruth Troyano
“No tenim vinya pròpia però el nostre projecte vol donar valor als pagesos que treballen molt bé la seva..."
Imatge il·lustrativa
Chiara Gai
La majoria de vins són agradables acompanyats del menjar adequat, però poden ser espatllats si els combinem de manera nefasta | Chiara Gai, sense cap intenció d'imposar res, us proposa correctes combinacions (tècnicament parlant) de vins i menjars
Vinyes reinjertades
Vinyes reinjertades | Silvia Naranjo
França vol cobrar drets als cellers d'arreu del món que utilitzin «Cabernet Sauvignon», «Chardonnay», «Pinot Noir», «Pinot Blanc», «Pinot Gris», «Syrah» i «Sauvignon Blanc» | Per La Guia de Vins de Catalunya