cellers

"Converses a la Carta" amb Ànima de Raimat als restaurants menorquins

Fins el 15 de juny es podrà descobrir la millor gastronomia menorquina amb vins de Raimat a 37 restaurants de l'illa, a un preu molt especial

Vol d'Ànima de Raimat Rosé, per a l'hostaleria selecta i botiga especialitzada

| 19/05/2016 a les 08:16h
Arxivat a: Vins, Ànima de Raimat, Codorníu, restaurants, DO Costers de Segre
Imatge il·lustrativa
Raimat, de la DO Costers del Segre, posa en marxa una nova edició de la ruta "Converses a la carta" aquesta vegada i de forma inèdita en l'illa de Menorca. Una innovadora proposta per apropar la cultura del vi als consumidors, i convidar-los a gaudir del maridatge d'una forma desenfadada i divertida amb la millor i més diversa gastronomia local.

Fins al proper 15 de juny, un total de 37 restaurants de Menorca ofereixen menús a preus ajustats. Els restaurants presenten en aquesta ruta menús especials elaborats a partir d'una revisió de la cuina tradicional que defineix l'esperit del vi de Raimat. El guardonat amb estrella Michelin Ca Na Pilar d'Es Migjorn Gran, Cas Ferrer de Ciutadella, Pa i Vi i l'Hotel Alcaufar Vell de Sant Lluís i Ca Na Marga de Fornells, o Rias Baixas de Ferreries, són només alguns dels establiments que formen part d'aquesta iniciativa gastronòmica que es porta a terme per primera vegada a l'illa.
 

Ànima de Raimat, un vi amb molt per explicar
Vestit amb les rajoles del castell del celler, en què amb forma de jeroglífic, trobem explicat l'origen del nom de la marca Raïm-Mà-Terra (Raïm-Mà-Terra), Ànima de Raimat es converteix en un accelerador de converses, un vi que convida a assaborir els moments i que deriva en sobretaules infinites. La peculiaritat d'aquest vi resideix en el seu estil organolèptic, que s'adapta a les noves tendències de consum: vins més afruitats, amb personalitat i potència.
Ànima de Raimat negre és jove, modern i fresc amb moltes notes de fruita i xocolata. Ànima de Raimat blanc és també modern, fresc, amable i amb una alta intensitat de fruita i multitud d'aromes: a flors, notes tropicals i un agradable final de llima llimona.

Recentment ha guanyat Medalla d'Or alc concursos CINVE (Concurs Internacional de Vins i Espirituosos) i al Concours Mondial de Bruxelles 2016.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 2 comentaris
Us proposem cinc vins negres molt ben fets, amb preus imbatibles, i fàcils de trobar a qualsevol supermercat.
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Famosos catalans combinen vins de la DO Catalunya amb formatges, xocolates i altres productes al canal de gastronomia What the Food
Presentació de les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau de Tarragona
Presentació de les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau de Tarragona
Se celebraran a la ciutat del 17 de juny al 4 de juliol amb 19 restaurants participants