Bars de vins

MORITZ presenta el seu nou Bistrot de Vins

El Bistrot de Vins neix dins de la Fàbrica Moritz Barcelona amb l’objectiu d’apropar el món del vi al públic en general

Ruta pels millors bars de vins de Barcelona (II)

| 15/05/2016 a les 09:24h
Arxivat a: Actualitat, Bistrot de vins, Moritz, Bars de vins
Imatge il·lustrativa
Després de l’experiència amb el Bar à Vins, Moritz torna a apostar per un espai dedicat al vins dins de la Fabrica Moritz Barcelona. Situat al soterrani de la Fàbrica, al costat del restaurant Louis 1856, el Bistrot de Vins és un espai dinàmic i fresc on s'ofereixen més de 700 referències de vins triades per cap de sommeliers de Moritz, Marta Rombouts, que es poden acompanyar una acurada i deliciosa oferta gastronòmica ideada pel xef Jordi Vilà.

En la carta de vins hi estan representats vins de Catalunya i la península, així com les regions vinícoles europees més històriques, en un selecció atrevida on tenen un especial protagonisme el vins ecològics i els biodinàmics de petites produccions. També hi podem trobar una tria de vins sense sulfits. Els vins oferts per copes es poden tastar en tres formats: tast (2 cl), mitja copa (5 cl) i copa (10 cl).

El Bistrot de Vins també ofereix als seus clients un joc de tast a cegues. Qui ho desitgi podrà enfrontar-se a cinc copes de vi numerades que haurà d’identificar en una butlleta on consten els noms, varietats, celler i regió de cadascun dels vins. Si s’endevinen els cinc vins, el tast no té cap cost pel client.

L’oferta gastronòmica del Bistrot, creada pel xef Jordi Vilà, ha estat dissenyada per acompanyar els vins, oferint la possibilitat de poder fer un mos mentre prenem una copa de vi, com per fer-hi un àpat sencer. L’oferta es divideix en cinc seccions: Petites mossegades, Tapes, Platets, Formatges artesans i Postres dels Veïns. La carta es basa en més de 25 referències on hi destaquen plats com les ostres a la donostiarra, la croqueta de garrí amb fulla de capdell,   l’éclair de pollastre escabetxat, el mató amb olives negres i seitons, la pilota amb salsa Ravigote, el Lamb & Chips o el Flammkuchen de salmó i crema agra que hi posa el punt d’influència alsaciana del fundador de Moritz, Louis Moritz que caracteritza el grup.

També us pot interessar

Javier Pagés president de la DO Cava, amb els vocals del consell regulador, el secretari general, el director tècnic de la DO i el director general de l'INCAVI
Javier Pagés president de la DO Cava, amb els vocals del consell regulador, el secretari general, el director tècnic de la DO i el director general de l'INCAVI
Acord en el ple del consell regulador per una nova zonificació i per una segmentació qualitativa de la DO Cava | El cava tindrà 4 noms per diferenciar-se de la zona d'Espanya on està elaborat; a Catalunya, Comtats de Barcelona, a l'Aragó, Valle del Ebro, a Extremadura, Viñedos de Almendralejo, i a València, Altos de Levante.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Us donem idees per tenir una experiència enogastronòmica a casa durant les vacances
Imatge il·lustrativa
Lourdes López | 2 comentaris
Amb allioli a dojo, més eixutes, amb tècniques de cocció que requereixen hores, amb salses de rebost impossible.... Aquestes són algunes de les millors braves que podeu tastar a una de les ciutats més 'braveres' del món.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Celler del Monestir Món Sant Benet
Celler del Monestir Món Sant Benet
Les 11 denominacions d'origen de vins catalans han començat l'agost amb una agenda plena d'activitats
Imatge il·lustrativa
Cristina Fernandez
Recepta de galetes de mantega amb un cava de Vilarnau | Autora de la recepta: Cristina Fernández
Celler de l'Oller del Mas
Celler de l'Oller del Mas | OdelM
Castlexperience ha situat el celler bagenc en el top 10 d'Espanya i Europa amb les experiències que combinen la seva visita amb la muntanya