cellers

Segura Viudas, estrena la cinquena temporada del seu blog “Diari de Vinya”

"L'última collita" a la cinquena temporada de "Diari de vinya", amb la jubilació i el traspàs de coneixement com a teló de fons.

Enoturisme amb biòleg a l’Heretat Segura Viudas

| 12/05/2016 a les 19:16h
Arxivat a: Actualitat, Segura Viudas, Diari de Vinya, viticultura
Imatge il·lustrativa


Segura Viudas, l'empresa elaboradora de caves i vins, estrena la cinquena temporada del seu blog "Diari de Vinya" que enguany dedica a la darrera collita del seu viticultor de referència.

Amb la jubilació i el traspàs de coneixement com a teló de fons, "L'última collita" vol acostar al públic la complexitat de la feina que desenvolupa un professional de la viticultura en una empresa referent al sector. D'aquesta manera, les feines que desenvolupa a la vinya s'alternaran amb aspectes més estratègics, d'innovació o socials que en conjunt oferiran una visió original i curiosa del dia a dia del personatge. Per començar la temporada, els protagonistes del blog de Segura Viudas arriben al Barri Gòtic de Barcelona per fer els treballs de poda i de sanejament dels ceps que hi ha al Palau del Lloctinent (1549).

Tots els capítols d'aquesta nova temporada es podran veure íntegrament al web de la marca en català, castellà i anglès; i al canal audiovisual de Segura Viudas a Youtube, on s’hi poden recuperar tots els vídeos de la marca. També es podran seguir aquests continguts a les xarxes socials a través del hashtag #diaridevinya.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Visita al nou terreny de la Torre Lluvià
Visita al nou terreny de la Torre Lluvià | AjM
Aquest divendres s'han explicat les diferents varietats que hi ha plantades i s'han donat a conèixer els projectes de futur
Presentació de la campanya de la DO Pla de Bages i la restauració
Presentació de la campanya de la DO Pla de Bages i la restauració | Proper.cat
Els clients que demanin vins del territori als restaurants podran obtenir obsequis
Imatge il·lustrativa
Des del passat Nadal, el celler Empordàlia col·labora amb la Fundació Arrels per donar suport als seus usuaris i iniciatives.