Cupatges utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, mostrar publicitat adaptada als vostres interessos i recollir dades amb l'objectiu d'analitzar l'audiència amb eines genèriques. Si continueu navegant pel web, entendrem que accepteu la nostra política de cookies.Accepto
Segura Viudas, l'empresa elaboradora de caves i vins, estrena la cinquena temporada del seu blog "Diari de Vinya" que enguany dedica a la darrera collita del seu viticultor de referència.
Amb la jubilació i el traspàs de coneixement com a teló de fons, "L'última collita" vol acostar al públic la complexitat de la feina que desenvolupa un professional de la viticultura en una empresa referent al sector. D'aquesta manera, les feines que desenvolupa a la vinya s'alternaran amb aspectes més estratègics, d'innovació o socials que en conjunt oferiran una visió original i curiosa del dia a dia del personatge. Per començar la temporada, els protagonistes del blog de Segura Viudas arriben al Barri Gòtic de Barcelona per fer els treballs de poda i de sanejament dels ceps que hi ha al Palau del Lloctinent (1549).
Tots els capítols d'aquesta nova temporada es podran veure íntegrament al web de la marca en català, castellà i anglès; i al canal audiovisual de Segura Viudas a Youtube, on s’hi poden recuperar tots els vídeos de la marca. També es podran seguir aquests continguts a les xarxes socials a través del hashtag #diaridevinya.
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents