LLIBRES

"El vi i el seu servei. Manual de sommelieria", de Lluís Coll Nicolau

Una obra que pot ser molt útil per a professors i alumnes de restauració, professionals del sector i amants del vi.

El llibre Barcelona Wine rep el premi “Best Wine TourismBook in Spain”

| 09/05/2016 a les 21:19h
Especial: lectura obligatòria
Arxivat a: Llibres, INS Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona, Lluís Coll Nicolau, Sommelieria, Llibres

LLuís Coll Nicolau,  professor de Serveis en Restauració d’INS Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona ha escrit El vi i el seu servei. Manual de sommelieria.

L’obra està estructurada en vuit capítols, que són: introducció a la cultura del vi, la planificació del celler, el tast de vins, viticultura i enologia, criança i embotellament, vins especials i, finalment, el servei del vi.

Els continguts estan organitzats i actualitzats segons les noves tendències i s’adapten a les necessitats formatives que demana el sector. Per això, es tracta d’una obra que pot ser molt útil per a professors i alumnes de restauració, professionals del sector i per a amants del vi que vulguin ampliar els seus coneixements. 

Publicada per Editorial Síntesis, la podeu trobar en paper (23 €) i també en eBook o en visor en línia (tots dos per 20,07 €).

També us pot interessar

Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom.
Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom. | Marzena Dziuk
Jordi Bes
Molts han hagut de recórrer a ERTOS però fan mans i mànigues per seguir cuidant de la vinya i dels animals | La cooperativa l'Olivera manté el coronavirus allunyat del seu projecte social i acorda seguir elaborant el vi de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció per a un Sant Jordi #confinats
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Carme Gasull
La situació derivada pel Covid-19 està afectant durament el sector de l’hostaleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
El celler ofereix la possibilitat que tothom que hagi passat l’aniversari en confinament pugui gaudir com a convidat d’una de les seves experiències | L'oferta serà vàlida durant tot aquest any 2020 | Llopart amplia les propostes enoturístiques posant l’accent en les visites a l’aire lliure
Imatge il·lustrativa
Laura Conde
Repassem les tendències d'una cuina, la vegetariana, que probablement visqui el seu millor moment.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Entrevista amb Joan Josep Raventós, portaveu de Vi i Cava de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)