ruta del vi

La Ruta del Vi de Lleida edita un passaport

La Ruta del Vi de Lleida proposa un viatge d’experiències per fer conèixer el millor de la seva terra.

La Ruta del Vi de Lleida edita un passaport

| 05/05/2016 a les 19:20h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, D.O Costers del Segre, enoturisme, La Ruta del Vi de Lleida
La proposta que es fa des de la Ruta del Vi de Lleida pretén ser un viatge per als sentits. Per això s’ha editat un passaport d’experiències: vins, gastronomia, patrimoni, cultura i natura.

Quaranta-tres cellers, set paisatges diferents els uns dels altres, amb ceps plantats des dels dos-cents metres als més de mil metres d'alçada al Pirineu. Més de setanta empreses, entre restaurants, hotels i empreses d'activitats turístiques. La idea és que el visitant segelli sis de les experiències durant sis mesos a comptar des de la primera experiència segellada. Si un cop aconseguits aquests segells envien el comprovant a la seu de la ruta se’ls farà arribar un lot de vins de D.O Costers del Segre.

El passaport es repartirà en diferents fires i esdeveniments, com per exemple, al Mercat d’Escapades que es durà a terme el proper cap de setmana a Barcelona, a Turisme de Lleida, així com als cellers i empreses que formen part de la Ruta. També es podrà descarregar i imprimir a través d’Internet des del web www.rutadelvidelleida.com

Amb aquesta iniciativa, es pretén afavorir que els més de 37.000 visitants anuals que té la Ruta, gaudeixin d’experiències diferents i fomentar les visites guiades enoturístiques per Lleida.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
Laura Conde | 1 comentari
La Laura Conde ens proposa una ruta per les millors hamburgueseries de Barcelona
Maria Solivellas, xef i copropietària del restaurant Ca Na Toneta, a Caimari, a la Serra de Tramuntana -Mallorca-.
Maria Solivellas, xef i copropietària del restaurant Ca Na Toneta, a Caimari, a la Serra de Tramuntana -Mallorca-. | Ca Na Toneta
Carme Gasull | 1 comentari
L’estiu es presenta certament incert després de mesos de confinament i restriccions de mobilitat a causa de la Covid-19. La pandèmia ha canviat els nostres hàbits de consum i busquem més seguretat a l’hora de menjar, beure i viatjar. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-ho? Com veuen el futur?
Imatge il·lustrativa
Dissabte 4 la Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové es vestirà de gala i oferirà la creació d'una obra d'art en directe de l'artista Erik Schmitz