NOVETATS

​Cellers Torres presenta a Alimentaria 2 nous vins per a la restauració

Un vi blanc amb DO Conca de Barberà i un negre amb DO Penedès seran les novetats

El celler mostrarà les novetats que llançarà aquest estiu en el marc d'Alimentaria

Visita als Cellers Torres

​Neix Viña Esmeralda Rosé, el nou ‘Clàssic Mediterrani’

| 20/04/2016 a les 07:48h
Arxivat a: Cellers, DO Conca de Barberà, DO Penedès, Alimentaria 2016, Torres
Torres a Alimentaria
Torres a Alimentaria | Jordi Elias
Cellers Torres amplia el seu ventall de vins per a la restauració amb la incorporació de dues noves referències, que mostrarà en primícia a clients i distribuïdors en el Saló Alimentaria, del 25 al 28 d’abril a Barcelona. Es tracta d’un vi blanc de la Conca de Barberà i un negre del Penedès, tots dos de petites produccions, que sortiran al mercat a principis d’estiu.

La nova proposta de Cellers Torres a la Conca de Barberà, on ja elabora el seu preuat vi Milmanda, porta per nom ‘Sons de Prades’, en referència a la serra que s’observa des del castell de Milmanda. El segon vi de Milmanda també és un chardonnay 100% i s’estrena amb l’anyada 2014, que ja ha rebut el seu primer reconeixement abans de sortir al mercat: medalla d’or en el certamen Chardonnay du Monde 2016.

Del Penedès, arriba un negre ecològic elaborat amb varietats merlot i ull de llebre, anomenat ‘Bellaterra’, representa l’aposta del centenari celler familiar per la seva terra natal i per la viticultura ecològica. El celler va iniciar el 2015 la certificació de 300 hectàrees, que, sumades a les 500 hectàrees ecològiques que té actualment, el convertiran en un dels majors viticultors ecològics d’Espanya i possiblement d’Europa.
 

Torres a la passada edició d'Alimentaria Foto: Jordi Elias


Aquestes dues novetats se sumen als últims llançaments de Cellers Torres, Viña Esmeralda Rosé (DO Catalunya) i Purgatori (DO Costers del Segre), en la seva segona anyada, orientats també a la restauració. El celler està treballant, a més, en altres projectes que li permetran oferir una variada oferta de vins de qualitat superior de diferents denominacions d’origen per donar resposta a les necessitats dels restauradors.

Cellers Torres, amb un stand ubicat al Pavelló 3, número 443, també col·labora amb The Alimentaria Experience, maridant les propostes culinàries que oferiran els xefs amb estrella Michelin en les diferents sessions de showcookings, impartides durant els quatre dies del saló.

Torres Master Distillers oferirà un tast del whisky japonès Nikka
Torres Master Distillers, la divisió de destil·lats premium de Cellers Torres, d’elaboració pròpia i importats en exclusiva per a Espanya, oferirà un tast del whisky japonès Nikka, el proper dilluns,  25 d’abril, a les 12:15 a l’espai The Alimentaria Experience, Aula Gastronòmica (pavelló 6). Javier Reynoso, global brand ambassador de Torres Master Distillers, dirigirà el tast i mostrarà la seva aplicació en cocteleria. Torres distribueix set referències de Nikka Whisky, reconeguda com la millor destil·leria de l’any en el certamen International Spirits Challenge 2015 i una de les destil·leries japoneses de més prestigi que ha contribuït al desenvolupament dels whiskies japonesos a Europa i al fet que siguin cada cop més apreciats pels consumidors.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Freixenet fa el salt al mercat del vi amb la seva nova Col·lecció de Vins Freixenet | Els nous productes ja estan disponibles en supermercats i hostaleria
Imatge il·lustrativa
Vive4all
El celler del Penedès ofereix visites adaptades a tots els públics i apropa el seu model d’enoturisme responsable i sostenible a persones amb discapacitats físiques i visuals.
Imatge il·lustrativa
"La Fredat 2016 té un perfil una mica menys assolellat, més fresc i àcid, que permet portar la confitura de les seves fruites amb lleugeresa", explica la Estefanía Garcés, sommelier.