NOVETATS

​Cellers Torres presenta a Alimentaria 2 nous vins per a la restauració

Un vi blanc amb DO Conca de Barberà i un negre amb DO Penedès seran les novetats

El celler mostrarà les novetats que llançarà aquest estiu en el marc d'Alimentaria

Visita als Cellers Torres

​Neix Viña Esmeralda Rosé, el nou ‘Clàssic Mediterrani’

| 20/04/2016 a les 07:48h
Arxivat a: Cellers, DO Conca de Barberà, DO Penedès, Alimentaria 2016, Torres
Torres a Alimentaria
Torres a Alimentaria | Jordi Elias
Cellers Torres amplia el seu ventall de vins per a la restauració amb la incorporació de dues noves referències, que mostrarà en primícia a clients i distribuïdors en el Saló Alimentaria, del 25 al 28 d’abril a Barcelona. Es tracta d’un vi blanc de la Conca de Barberà i un negre del Penedès, tots dos de petites produccions, que sortiran al mercat a principis d’estiu.

La nova proposta de Cellers Torres a la Conca de Barberà, on ja elabora el seu preuat vi Milmanda, porta per nom ‘Sons de Prades’, en referència a la serra que s’observa des del castell de Milmanda. El segon vi de Milmanda també és un chardonnay 100% i s’estrena amb l’anyada 2014, que ja ha rebut el seu primer reconeixement abans de sortir al mercat: medalla d’or en el certamen Chardonnay du Monde 2016.

Del Penedès, arriba un negre ecològic elaborat amb varietats merlot i ull de llebre, anomenat ‘Bellaterra’, representa l’aposta del centenari celler familiar per la seva terra natal i per la viticultura ecològica. El celler va iniciar el 2015 la certificació de 300 hectàrees, que, sumades a les 500 hectàrees ecològiques que té actualment, el convertiran en un dels majors viticultors ecològics d’Espanya i possiblement d’Europa.
 

Torres a la passada edició d'Alimentaria Foto: Jordi Elias


Aquestes dues novetats se sumen als últims llançaments de Cellers Torres, Viña Esmeralda Rosé (DO Catalunya) i Purgatori (DO Costers del Segre), en la seva segona anyada, orientats també a la restauració. El celler està treballant, a més, en altres projectes que li permetran oferir una variada oferta de vins de qualitat superior de diferents denominacions d’origen per donar resposta a les necessitats dels restauradors.

Cellers Torres, amb un stand ubicat al Pavelló 3, número 443, també col·labora amb The Alimentaria Experience, maridant les propostes culinàries que oferiran els xefs amb estrella Michelin en les diferents sessions de showcookings, impartides durant els quatre dies del saló.

Torres Master Distillers oferirà un tast del whisky japonès Nikka
Torres Master Distillers, la divisió de destil·lats premium de Cellers Torres, d’elaboració pròpia i importats en exclusiva per a Espanya, oferirà un tast del whisky japonès Nikka, el proper dilluns,  25 d’abril, a les 12:15 a l’espai The Alimentaria Experience, Aula Gastronòmica (pavelló 6). Javier Reynoso, global brand ambassador de Torres Master Distillers, dirigirà el tast i mostrarà la seva aplicació en cocteleria. Torres distribueix set referències de Nikka Whisky, reconeguda com la millor destil·leria de l’any en el certamen International Spirits Challenge 2015 i una de les destil·leries japoneses de més prestigi que ha contribuït al desenvolupament dels whiskies japonesos a Europa i al fet que siguin cada cop més apreciats pels consumidors.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
Espectacular vídeo en format 3D que s'endinsa i ens mostra la finca Can Martí, propietat de la família Torelló des de 1395, on s'elaboren tots els seus vins i escumosos Corpinnat.
Miquel Àngel Vaqué
Miquel Àngel Vaqué
Vaqué també va ser un dels renovadors del vermut a Catalunya
Sembla clar que augmentarà el consum de vins nacionals i locals en països productors
Sembla clar que augmentarà el consum de vins nacionals i locals en països productors | Pexels
Sergi Cortés
Wine Intelligence analitza com es comportaran els mercats i els consumidors després del coronavirus