cellers

Activitat cultural per presentar els primers vins ecològics de Mas Blanch i Jové

El pròxim dia 15 d’abril a les 20.30h el celler MAS BLANCH I JOVÉ presentarà a la Pobla de Cérvoles els seus nous vins ecològics Petit Blanc Saó i Saó Rosat 2015

Els 4 vins de la setmana

| 12/04/2016 a les 11:11h
Arxivat a: Vins, Saó Rosat 2015, Petit Blanc Saó, Mas Blanch i Jové
Imatge il·lustrativa
La presentació s’emmarcarà en una jornada lúdica organitzada per Lletraferits 2016 & La Fàbrica Bella que començarà a les 7 de la tarda a la plaça de Sant Miquel de La Pobla de Cérvoles i continuarà amb una passejada durant la posta de sol a les 20.30h fins al celler Mas Blanch i Jové. Allà es podran degustar els vins ecològics Petit Blanc Saó i Saó Rosat 2015 amb els poemes desenfadats de Damià Rotger i El dígraf del desitx.
 
Finalment la jornada culminarà amb un tast en format acústic amb Heura Gaya, Meritxell Gené i Meritxell Cucurella-Jorba a dins de la sala de bótes del celler, embolcallats per l’obra “Entre el Cel i la Terra” de Gregorio Iglesias, un impressionant mural de 60 metres pintat a l’aire lliure enmig de La Vinya dels Artistes durant dos mesos.
 
Un vespre de primavera amb poesia, obert a tothom i gratuït. Una molt bona oportunitat per explorar l’encantador paisatge garriguenc i conèixer La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové, amb les seves magnífiques escultures.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Un homenatge al fundador del celler que va triar el Penedès per a elaborar vins del màxim nivell
DO Terra Alta
DO Terra Alta | Cedida
La suma de les diferents garnatxes representa el 52% del total de la producció.
Imatge il·lustrativa
Recepta del cicle de receptes amb la DO Catalunya | Partim d'un vi negre amb criança de la DO Catalunya per fer un bikini de galta de porc
Imatge il·lustrativa
La plataforma Filmin ofereix 21 títols per poder gaudir d’un tast del festival des de casa