FIRES

Programa definitiu de VINORUM Think amb els vins que es tastaran a totes les activitats

VINORUM Think es celebrarà a Barcelona del 25 al 28 d’abril de 2016 dins d’Intervin, el saló del vi d’Alimentaria

Estan a la venda les últimes entrades per a totes les activitats

​Augmenten els importadors convidats a visitar les 4.000 empreses participants a Alimentaria 2016

| 11/04/2016 a les 09:26h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Fires, VINORUM Think, Alimentaria 2016, Intervin 2016
Imatge il·lustrativa
VINORUM Think presenta el seu programa definitiu d’activitats i els vins que es tastaran a totes elles, més de 115 en total. Quatre dies de tastos magistrals, showcookings, taules rodones, conferències i presentacions punteres amb un únic objectiu: estudiar la situació actual i potencial del vi espanyol i les seves harmonies amb la millor gastronomia.

Les últimes entrades estan a la venda. Totes les activitats tenen un aforament limitat i l’assignació de places es realitzarà per rigorós ordre de compra.

VINORUM Think és l’espai de reflexió i divulgació dins d’Intervin, el saló del vi d’Alimentaria. La seva primera edició neix amb l’objectiu de convertir-se en el centre neuràlgic del vi espanyol, un punt de trobada d’estudi i reflexió que reunirà tot el referent del sector. Per això congregarà als principals crítics, nacionals i internacionals, i a personalitats destacades del sector, entre els  que destaquen Tom Stevenson, Debra Meiburg i Luis Gutiérrez. 

Descarrega't el programa definitiu aquí

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Miquel Torres Maczassek, director general de Família Torres, a Porrera
Miquel Torres Maczassek, director general de Família Torres, a Porrera | Ramon Francàs
Ramon Francàs
Durant la Setmana Santa, col·laboradors de Torres continuaran amb la fabricació dels components des de casa seva | Torres presenta un ERTO per a la seixantena de treballadors de la seva divisió d’enoturisme i gastronomia
Imatge il·lustrativa
Espectacular vídeo en format 3D que s'endinsa i ens mostra la finca Can Martí, propietat de la família Torelló des de 1395, on s'elaboren tots els seus vins i escumosos Corpinnat.
Miquel Àngel Vaqué
Miquel Àngel Vaqué
Vaqué també va ser un dels renovadors del vermut a Catalunya