CELLERS

​Milmanda Special Edition per a pares sibarites

Milmanda 2012

Mil anys d’història

Visita als Cellers Torres

​Cellers Torres factura 263 milions d’euros el 2015

| 16/03/2016 a les 17:14h
Arxivat a: Els vins de la setmana, Milmanda, Torres
Imatge il·lustrativa
Milmanda és un vi de gran complexitat i elegància, que mostra una harmoniosa combinació d’aromes. Neix als peus del castell medieval del mateix nom, vinculat antigament al Monestir de Poblet i integrant de la ruta del Císter. Emparat sota la DO Conca de Barberà, és un dels vins més emblemàtics de la família Torres, elaborat 100% amb la varietat chardonnay i fermentat i envellit en bóta de roure francès, a l’estil dels grans vins blancs de Borgonya. Avui, gairebé trenta anys després de la primera anyada, gaudeix d’un merescut estatus entre els millors chardonnays del món.

L’anyada 2012 es presenta en un estoig de fusta, amb un petit llibre explicatiu del vi, de la seva història i del territori on neix, per a pares sibarites que vulguin descobrir tots els seus secrets.

Preu aproximat: 48€

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Article d'opinió de La Guia de Vins de Catalunya: "Més que gaudir i presentar-se, un dia darrere l’altre, com un sibarita infantil, golafre, inconscient i exhibicionista, cal bregar per fer que tot això, algun dia, rutlli com ho ha de fer".
Imatge il·lustrativa
Surten al mercat 2600 ampolles elaborades en sòls de pissarra | ICNOS vol dir petjada en grec clàssic, i és que aquest vi vol homenatjar als agricultors, homes i dones que deixen rastre i petjada amb el que fan.
Imatge il·lustrativa
INCAVI
10 sessions presencials i sis de telemàtiques amb més de 100 professionals participant | Es fa evident la necessitat de vertebrar millor el sector del vi i millorar la rendibilitat de tota la cadena de valor | Es crearà un Comitè de Seguiment format per l’INCAVI i representants del sector que vetllarà per la continuïtat i el compliment de Vins Vinents