Sommeliers

Anna Vicens substitueix José Roldán al capdavant de l'associació de sommeliers

L'Associació Catalana de Sommeliers ja té nova presidenta i nova junta directiva

​La Terra Alta, seu del concurs “Grenaches du Monde” l’any 2018

| 16/03/2016 a les 08:31h
Arxivat a: Actualitat, Anna Vicens, Associació Catalana de Sommeliers, ACS
Anna Vicens té una llarga trajectòria dins el món del vi. Col·laboradora de la revista Cupatges des dels seus inicis, els anys 2004 i 2005, i conductora del programa cupatges.tv, actualment treballa a Gros Mercat (Miquel Alimentació) com a sommelier i assessora.



Nova junta directiva de l'Associació Catalana de Sommeliers
Presidenta: Anna Vicens
Vicepresident Barcelona: César Canovas
Vicepresidenta Girona: Natàlia Roig
Vicepresident Lleida: Xavier Ayala
Vicepresident Tarragona: Javier Campo
Tresoreria: Victoria Ibañez
Vocal: Sergi Montalà
Secretaria tècnica: Chus Barrachina 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
Creative Commons
Vilarnau serà el celler que elaborarà un Brut Reserva ecològic per l'artista australiana
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc de xarel·lo, un negre de carinyena i un cava rosat de Pinot Noir.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
L'Incavi promou un llibre d'una vintena de pàgines amb continguts sobre servei i vi català destinat als restaurants sense sommelier | Algunes veus qüestionen la idoneïtat d'haver-lo publicat en un moment de "subsistència" dels restaurants per la pandèmia i d'altres reclamen més esforços formatius