Internacional

​Els vins i caves catalans sorprenen al grup multimèdia especialitzat en vi, Gilbert & Gaillard

Gilbert & Gaillard ha finalitzat la seva estada a Catalunya, organitzada per l’INCAVI, l’Associació Vinícola Catalana i l’Institut del Cava, on han tastat més de 330 vins i caves catalans

La Diputació s'interessa per la recuperació de les tines de la Vall del Flaquer

| 11/03/2016 a les 08:10h
Arxivat a: Actualitat, Gilbert & Gaillard, Incavi
La revista francesa, la segona més important de vins al món, dedicarà un reportatge a Catalunya que es distribuirà a 22 països.

Catalunya ha estat triada pel grup francès com la regió vitivinícola per al desenvolupament exclusiu de la degustació in situ del seu concurs internacional de vins 2016. Durant una setmana, el grup  Gilbert & Gaillard ha tastat els vins del nostre país i visitat els cellers i vinyes de les 12 Denominacions d’Origen amb seu al nostre país. En total, 114 cellers de vins i caves on han tastat més de 330 vins i caves catalans. A més dels tastos, s’han realitzar 15 visites al territori perquè el grup conegués directament les vinyes, els cellers i altres indrets rellevants de les nostres Denominacions d’Origen. D’aquesta manera, amb aquesta doble immersió en vins i territori s'ha aconseguit traslladar de forma completa la identitat del nostre país vitivinícola”.

François Gilbert, fundador del grup i crític de vins, valora molt positivament la seva visita a Catalunyaterroirs ferms amb una cultura viva, amb homes i dones apassionats, i amb uns  vins i vinyes que gaudeixen d’ una forta personalitat”. Per la seva banda, Sylvain Patard, redactor en cap de la revista, destaca “la gran producció de vins i caves a Catalunya, així com la personalitat dels elaboradors que es defineixen per la seva passió i la gran capacitat d’innovació”. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Jodi Cruz, al restaurant Angle
Jodi Cruz, al restaurant Angle | ACN
El xef català s’alça fins als cinc brillants en una edició en què també n’han guanyat tres restaurants catalans més
Imatge il·lustrativa
El grup Tomàs Cusiné -Tomàs Cusiné, Castell del Remei, Cérvoles i Cara Nord-, ha anunciat una inversió d'un milió d’euros fins el 2021 amb sostenibilitat, medi ambient i enoturisme | El grup té un total de 150 hectàrees, totes ecològiques
Imatge il·lustrativa
Nova entrega de la secció de la DO Catalunya "Vinos sin complejos" | Vinos kilómetro cero o Vinos Catalanes