tastos

Tast de Recaredo a Idyllica

El tast serà el proper dijous 17 de març

9 cellers catalans que el turista ha de conèixer, segons Decanter

| 09/03/2016 a les 09:28h
Arxivat a: Cellers, Recaredo, Idyllica
Imatge il·lustrativa
Vinyes pròpies, viticultura ecològica i biodinàmica, verema manual, criança amb tap de suro i criança mínima de 30 mesos... són algunes de les característiques que diferencien aquest històric celler.

La botiga Idyllica, situada a la Rambla de Prat número 11 de Barcelona, ens ofereix tastar els caves de Recaredo amb Carles Mata,  propietari del celler i qui dirigirà el tast explicant la filosofia i els diferents caves de Recaredo.

Es tastaran 5 dels caves més representatius del celler. El preu del Tast és de 17 euros i començarà a les 20:00h a Idyllica. La botiga obsequiarà amb una ampolla de Recaredo Terrers Brut Nature als assistents al tast.

 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Antoni Falcón (Vins de Taller) destaca que el vi ecològic és "la màxima expressió del terroir i de la vinya" | La sommelier Clara Antúnez diu que “l’objectiu és fer vins de qualitat, bons, siguin ecològics, biodinàmics o convencionals” | La catalana suma el 14% de la vinya ecològica espanyola, i el 3,7% de la mundial
Gintònic fet amb ginebra de la Destil·leria Chase
Gintònic fet amb ginebra de la Destil·leria Chase
Amb motiu del Dia Internacional del Gin, la destil·leria Chase dóna a conèixer els errors més comuns a l'hora de preparar aquest popular combinat
Imatge il·lustrativa
Tant la copa com la temperatura de servei són importants | Vegeu com refredar una ampolla d'una manera molt ràpida

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Zhou Mengxin
Zhou Mengxin | restaurant Somiatruites
Carme Gasull
Fa temps que les dones estem cuinant un canvi; les de la gastronomia, també. Qui són, què fan, com ho fan, des d’on i quina és la seva relació amb el món del vi? | Zhou Mengxin, coxef del restaurant Somiatruites d'Igualada (Barcelona), és la protagonista d'aquesta nova entrega de "Cuineres i Vi"
Imatge il·lustrativa
Our Critic’s Best Wine Moments of 2019 destaca la varietat ancestral Pirene cultivada a Sant Miquel de Tremp | Salmos 2015 y Reserva Real 2015, ambdós inclosos en llistats ‘Top 100’
Imatge il·lustrativa
La plataforma ‘El Penedès diu NO a planta asfàltica a Pacs’ provoca l'anunci de la voluntat de retirar el projecte | ‘El Penedès diu NO a planta asfàltica a Pacs’ es dissoldrà quan es confirmi per escrit la renúncia al projecte i es tanqui l’expedient