ART I SURO

«The Queen of Cork» o l'art dels taps de suro

Artistes com Conrad Engelhardt o Daniel Kubini utilitzen els taps de suro per crear espectaculars obres d'art dignes de les millors exposicions del món

Us proposem una visita virtual per les seves creacions

Què es pot fer amb un tap de suro? Creacions curioses...

| 24/02/2016 a les 08:26h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Reportatges, curiositats, Art amb suro, Conrad Engelhardt, Daniel Kubini
Londinenc i químic de formació, reconeix la complexitat d'un vi i la seva vessant artística. Per això Conrad Engelhardt combina milers i milers de taps, de diferent procedència, per fer espectaculars quadres. Els colors i les aromes del vi l'inspiren, igual que l'impressionisme, i el transporten a un univers de colors, textures, olors i sabors... art en estat pur.

Daniel Kubini, conegut com "Tutti", és l'altre gran artista del suro. Nascut a Txecoslovàquia al 1983 es defineix com a "sommelier autodidacta i creatiu", a qui sempre li ha agradat el bon vi, i que un bon dia, després d'obrir un champagne, va decidir utilitzar-ne el suro i la càpsula... havia nascut "The Queen of Cork"...

Vegeu algunes de les seves obres:

Conrad Engelhardt.

Font: Cork by Cork
 

Marilyn, 2012

 

Colour Blind, 2012

 

Her Majesty, 2014


 

Aung San Suu Kyi, 2013


 

Back Of Seated Woman With Blanket, 2012


Daniel Kubini.
Font: Art of Cork
 

The Queen of Cork | 11.956 taps de suro utilitzats | 300 hores
 

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
La iniciativa, coordinada per l’IRTA, ha comptat amb la participació de la Comunitat de Regants i s’ha centrat en una finca pilot de 100 hectàrees | Les noves tecnologies com el reg programat i la teledetecció permeten l'estalvi d'aigua
Imatge il·lustrativa
Frédéric Galtier
Cada any, el Concurs Mundial de Brussel·les (CMB) analitza els esdeveniments del sector i els creua amb les seves dades per observar i preveure quina evolució i quines són les tendències del 2019 al sector vitivinícola
Imatge il·lustrativa
Preguntem a sis dels nostres sommeliers més premiats quin vi negre del Penedès recomanarien