ART I SURO

«The Queen of Cork» o l'art dels taps de suro

Artistes com Conrad Engelhardt o Daniel Kubini utilitzen els taps de suro per crear espectaculars obres d'art dignes de les millors exposicions del món

Us proposem una visita virtual per les seves creacions

Què es pot fer amb un tap de suro? Creacions curioses...

| 24/02/2016 a les 08:26h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Reportatges, curiositats, Art amb suro, Conrad Engelhardt, Daniel Kubini
Londinenc i químic de formació, reconeix la complexitat d'un vi i la seva vessant artística. Per això Conrad Engelhardt combina milers i milers de taps, de diferent procedència, per fer espectaculars quadres. Els colors i les aromes del vi l'inspiren, igual que l'impressionisme, i el transporten a un univers de colors, textures, olors i sabors... art en estat pur.

Daniel Kubini, conegut com "Tutti", és l'altre gran artista del suro. Nascut a Txecoslovàquia al 1983 es defineix com a "sommelier autodidacta i creatiu", a qui sempre li ha agradat el bon vi, i que un bon dia, després d'obrir un champagne, va decidir utilitzar-ne el suro i la càpsula... havia nascut "The Queen of Cork"...

Vegeu algunes de les seves obres:

Conrad Engelhardt.

Font: Cork by Cork
 

Marilyn, 2012

 

Colour Blind, 2012

 

Her Majesty, 2014


 

Aung San Suu Kyi, 2013


 

Back Of Seated Woman With Blanket, 2012


Daniel Kubini.
Font: Art of Cork
 

The Queen of Cork | 11.956 taps de suro utilitzats | 300 hores
 

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
D'esquerra a dreta, Rob Cullen, director comercial de Drinks International; Miquel Torres Maczassek, director general de Família Torres; i Christian Davis, editor de Drinks International.
D'esquerra a dreta, Rob Cullen, director comercial de Drinks International; Miquel Torres Maczassek, director general de Família Torres; i Christian Davis, editor de Drinks International.
Drinks International elabora un llistat de 50 marques a partir d’una enquesta a professionals del sector de 48 països en col·laboració amb Wine Intelligence | El celler familiar s’ha mantingut en aquesta posició durant nou anys i ocupa el segon lloc del rànquing mundial, després de Penfolds
Imatge il·lustrativa
Special Edition Costa Brava Brut Reserva 2014 i Torelló 225 Brut Nature són els primers escumosos Corpinnat del celler de l'Alt Penedès
Imatge il·lustrativa
Amb el lema «Els relats que mouen el món», Kosmopolis 2019 presenta al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona un programa que reuneix el millor planter d'autors per tractar alguns desafiaments de la literatura | Abadal col·labora amb els seus vins, que es podran degustar al llarg del festival.