Cellers

Mas Bertran es presenta a Washington

Bona acollida dels Clàssic Penedès de Mas Bertran entre distribuïdors i restauradors dels EUA

La producció ecològica, la llarga criança i la qualitat final, les característiques més destacades pels importadors

​Setze cellers, a Chicago per promocionar els seus vins als EUA

| 19/02/2016 a les 11:54h
Arxivat a: Mercats, Clàssics Penedès, Mas bertran
Imatge il·lustrativa
Importadors, distribuïdors, restauradors, propietaris de botigues especialitzades, blocaires i periodistes del sector del vi dels Estats Units van mostrar un gran interès pels Clàssic Penedès de Mas Bertran en la visita que el celler va fer a Washington DC (EUA) la setmana passada, juntament amb set cellers catalans més, dins del programa de suport a l’exportació organitzat per l’Agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya (Acció).

En aquesta visita, Mas Bertran va participar d’un dinar-maridatge amb un grup d’importadors al prestigiós restaurant Jaleo, on va presentar el Balma Brut acompanyat d’una amanida de fonoll i formatge. A més, el celler va participar també en un acte presentat per l’exsumiller d’El Bullidirigit a importadors, distribuïdors, restauradors, propietaris de botigues especialitzades, blocaires i periodistes especialitzats. 

Després de conèixer les característiques de les diferents zones vinícoles de Catalunya i les virtuts dels vins catalans, els assistents van poder tastar el Balma Brut, el Balma Brut Nature i el Nutt Xarel·lo de Mas Bertran. “Les llargues criances i la producció ecològica incondicional dels Clàssic Penedès són dues de les característiques que més interessen a aquest públic”, assegura la directora comercial del celler, Roser Carbó.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
L'anyada 2008 del Llegat de Llopart, que ja és al mercat, es pot tastar en exclusiva en una experiència amb una visita privada que el celler ha dissenyat
Imatge il·lustrativa
DO Empordà
La DO programa a l'octubre la tercera edició d’aquesta iniciativa que permet descobrir els vins i els monestirs empordanesos i la seva històrica relació
Imatge il·lustrativa
Quico Ortega
Tindrà lloc del 4 al 13 de novembre aplegarà propostes arreu de Catalunya amb la vinya i el vi com a protagonistes
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Territori Efervescent se celebrarà el pròxim dia 7 d'octubre a la botiga Cal Feru de Sant Sadurní d'Anoia.