Advertisement

Cellers

Mas Bertran es presenta a Washington

Bona acollida dels Clàssic Penedès de Mas Bertran entre distribuïdors i restauradors dels EUA

La producció ecològica, la llarga criança i la qualitat final, les característiques més destacades pels importadors

​Setze cellers, a Chicago per promocionar els seus vins als EUA

| 19/02/2016 a les 11:54h
Arxivat a: Mercats, Clàssics Penedès, Mas bertran
Imatge il·lustrativa
Importadors, distribuïdors, restauradors, propietaris de botigues especialitzades, blocaires i periodistes del sector del vi dels Estats Units van mostrar un gran interès pels Clàssic Penedès de Mas Bertran en la visita que el celler va fer a Washington DC (EUA) la setmana passada, juntament amb set cellers catalans més, dins del programa de suport a l’exportació organitzat per l’Agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya (Acció).

En aquesta visita, Mas Bertran va participar d’un dinar-maridatge amb un grup d’importadors al prestigiós restaurant Jaleo, on va presentar el Balma Brut acompanyat d’una amanida de fonoll i formatge. A més, el celler va participar també en un acte presentat per l’exsumiller d’El Bullidirigit a importadors, distribuïdors, restauradors, propietaris de botigues especialitzades, blocaires i periodistes especialitzats. 

Després de conèixer les característiques de les diferents zones vinícoles de Catalunya i les virtuts dels vins catalans, els assistents van poder tastar el Balma Brut, el Balma Brut Nature i el Nutt Xarel·lo de Mas Bertran. “Les llargues criances i la producció ecològica incondicional dels Clàssic Penedès són dues de les característiques que més interessen a aquest públic”, assegura la directora comercial del celler, Roser Carbó.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
L’Olivera iniciarà la replantació de la vinya aquest abril amb la mirada posada en recuperar varietats blanques tradicionals de la zona, segons apunten diferents estudis històrics
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc, un vi negre i un cava rosat, tots tres vins del Penedès
What the Food s'estrena! Primer vídeo d'aquest nou canal de gastronomia