Importadors, distribuïdors, restauradors, propietaris de botigues especialitzades, blocaires i periodistes del sector del vi dels Estats Units van mostrar un gran interès pels Clàssic Penedès de Mas Bertran en la visita que el celler va fer a Washington DC (EUA) la setmana passada, juntament amb set cellers catalans més, dins del programa de suport a l’exportació organitzat per l’Agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya (Acció).
En aquesta visita, Mas Bertran va participar d’un dinar-maridatge amb un grup d’importadors al prestigiós restaurant Jaleo, on va presentar el Balma Brut acompanyat d’una amanida de fonoll i formatge. A més, el celler va participar també en un acte presentat per l’exsumiller d’El Bullidirigit a importadors, distribuïdors, restauradors, propietaris de botigues especialitzades, blocaires i periodistes especialitzats.
Després de conèixer les característiques de les diferents zones vinícoles de Catalunya i les virtuts dels vins catalans, els assistents van poder tastar el Balma Brut, el Balma Brut Nature i el Nutt Xarel·lo de Mas Bertran. “Les llargues criances i la producció ecològica incondicional dels Clàssic Penedès són dues de les característiques que més interessen a aquest públic”, assegura la directora comercial del celler, Roser Carbó.