Cellers

Mas Bertran es presenta a Washington

Bona acollida dels Clàssic Penedès de Mas Bertran entre distribuïdors i restauradors dels EUA

La producció ecològica, la llarga criança i la qualitat final, les característiques més destacades pels importadors

​Setze cellers, a Chicago per promocionar els seus vins als EUA

| 19/02/2016 a les 11:54h
Arxivat a: Mercats, Clàssics Penedès, Mas bertran
Imatge il·lustrativa
Importadors, distribuïdors, restauradors, propietaris de botigues especialitzades, blocaires i periodistes del sector del vi dels Estats Units van mostrar un gran interès pels Clàssic Penedès de Mas Bertran en la visita que el celler va fer a Washington DC (EUA) la setmana passada, juntament amb set cellers catalans més, dins del programa de suport a l’exportació organitzat per l’Agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya (Acció).

En aquesta visita, Mas Bertran va participar d’un dinar-maridatge amb un grup d’importadors al prestigiós restaurant Jaleo, on va presentar el Balma Brut acompanyat d’una amanida de fonoll i formatge. A més, el celler va participar també en un acte presentat per l’exsumiller d’El Bullidirigit a importadors, distribuïdors, restauradors, propietaris de botigues especialitzades, blocaires i periodistes especialitzats. 

Després de conèixer les característiques de les diferents zones vinícoles de Catalunya i les virtuts dels vins catalans, els assistents van poder tastar el Balma Brut, el Balma Brut Nature i el Nutt Xarel·lo de Mas Bertran. “Les llargues criances i la producció ecològica incondicional dels Clàssic Penedès són dues de les característiques que més interessen a aquest públic”, assegura la directora comercial del celler, Roser Carbó.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Caelus surt d'una vinya ubicada a 390 m d’altura amb un clima suau
Imatge il·lustrativa
Alguns dels 22 vins guanyadors de les 11 categories els podreu tastar a partir de demà a la Fira del Vi de la DO Tarragona
Imatge il·lustrativa
La nova col·lecció està formada pels escumosos Titiana de Can Matons Pansa Blanca 2016, Titiana de Can Matons Pinot Noir 2018 i Titiana de Can Matons Vi de Guarda 2013 (chardonnay i pinot noir).
Imatge il·lustrativa
Rovellats Original és un cava Gran Reserva de l’anyada 2017 elaborat amb raïm propi i amb més de 60 mesos de criança.