CELLERS

​Cellers Torres, premi a l’‘Experiència turística més innovadora’ als Wine Tourism Awards

Cellers Torres rep el premi a l’‘Experiència turística més innovadora’ als Wine Tourism Awards, que entrega la revista especialitzada Drinks International.

Visita al celler Torres de Pacs del Penedès en imatges

| 15/02/2016 a les 13:40h
Arxivat a: Enoturisme, enoturisme, Wine Tourism Awards, Torres
Imatge il·lustrativa
En la seva cinquena edició, el jurat ha atorgat aquest guardó al celler familiar del Penedès per la seva capacitat de crear experiències realment innovadores, poc habituals, destacant quatre de les seves propostes: el Tour enofotogràfic, l’Enocursa, el Taller d’elaboració de brandi i l’experiència de Tapes a cegues (Blind Tapas). El jurat també assenyala que la Nit d’estrelles, que va ser premiada en una altra edició, continua impressionant com a exemple d’experiència innovadora, segons publica la revista britànica en el número de febrer.

Els Wine Tourism Awards, convertits en un referent en el sector, promouen i reconeixen l’excel·lència i innovació en enoturisme. És la tercera vegada que Cellers Torres ha estat guardonat com a experiència turística més innovadora, i és, a més, l’únic celler espanyol reconegut el 2016; els altres cinc premiats procedeixen d’Austràlia, Sudàfrica i Portugal.

El Centre de Visites de Cellers Torres, situat a Pacs del Penedès, ofereix més de vint experiències entorn al món del vi per a tot tipus de visitants. A les propostes que ofereix de manera habitual al llarg de l’any, s’hi sumen cada any experiències singulars que se celebren en dates concretes.
 

És el cas de dues de les experiències mencionades pel jurat dels Wine Tourism Awards: el Tour enofotogràfic, una activitat de tardor per a què aficionats a la fotografia aprenguin, amb un fotògraf professional, diferents tècniques gràcies a la varietat d’espais, interiors i exteriors, que ofereix el celler. I l’enocursa, una carrera popular entre vinyes que acostuma a celebrar-se a la primavera.

Per altra banda, l’experiència ‘Blind Tapas’ ofereix als participants la possibilitat d’endinsar-se al món de les aromes, els sentits i les sensacions a través d’un sorprenent maridatge, mentre que al Taller d’elaboració de brandi, els visitants descobreixen els secrets d’aquest destil·lat i elaboren la seva pròpia barreja, que s’emporten a casa en una ampolla com a record.

El Centre de Visites de Cellers Torres compta amb un equip d’unes trenta persones i rep cada any prop de 100.000 visitants de tot el món.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
Bouquet d'Alella us convida a descobrir el nou Bouquet Wine Bar, un bar de vins al mig de la terrassa del celler i pensat pel turisme de proximitat
Imatge il·lustrativa
La denominació d’origen continua donant a conèixer la personalitat i el nivell dels seus vins a partir de diverses activitats que es desenvoluparan durant les properes setmanes d'estiu.
Imatge il·lustrativa
Cristina Fernandez
Recepta de galetes de mantega amb un cava de Vilarnau | Autora de la recepta: Cristina Fernández