Cellers

El Celler Masroig estrena web

El lloc web cellermasroig.com s'adapta als nous formats de visualització: mòbils, tauletes electròniques i ordinadors portàtils i de sobretaula

Bibiana Ballbè apadrina el Vi Novell 2015 del Celler Masroig

| 12/02/2016 a les 10:40h
Arxivat a: Vi i tecnologia, Celler Masroig
El celler de la DO Montsant Celler Masroig ha posat en marxa una nova pàgina web, www.cellermasroig.com, amb una renovació de disseny més directe i innovador per tal de prestar els millors serveis als internautes, així com de reforçar la seva presència també a Internet.
D’estructura senzilla i buscant una navegació àgil, aquest nou disseny permet un accés més ràpid i directe als continguts. A més, la presentació d’aquests està adaptada als diferents suports des d’on es visualitza: mòbils, tauletes tàctils i ordinadors de sobretaula.

La pàgina web s’estructura en només quatre apartats (productes, celler, molí i enoturisme), donant protagonisme als vins i productes del celler. El nou canvi també inclou la renovació de la imatge corporativa del celler, apostant per una opció més elegant.

Aquesta ha estat realitzada per l’estudi de disseny gràfic Atipus i es basa en la utilització d’una
tipografia corporativa i l’actualització del símbol del celler, la “m”. Progressivament, aquesta nova
identitat s’anirà aplicant a tots els suports i elements de difusió del celler. 

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Ramon Francàs
01/01/1970
Freixenet, Codorníu, Juvé i Camps, Gramona i Recaredo són els qui més insercions aconsegueixen als mitjans | Miguel Torres (pare i fill), José Luis Bonet i Mar Raventós són els “principals portaveus” de la comunicació del vi de Catalunya
01/01/1970
Els resultats presentats en aquesta quarta enquesta han mostrat l'evolució respecte l’any passat quant a nombre de viticultors i cellers que s’han adherit al programa
Museu del Suro de Palafrugell | Pitu Garcia Batlle. Arxiu d'Imatges del MSP
Alicia Andreu
01/01/1970
Sis museus del vi imprescindibles de Catalunya on podràs aprendre sobre eines, cups, premses, suro i sobre la història del vi de casa nostra