Advertisement

CELLERS

9 cellers catalans que el turista ha de conèixer, segons Decanter

La capçalera anglesa proposa 9 cellers elaboradors de cava ubicats prop de Barcelona al turista que visita la capital catalana

Augmenta el consum de vi català a Catalunya i al món

| 11/02/2016 a les 10:45h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, doalella, docava, dopenedes, vi escumós, enoturisme, cava, cellers, Internacional

Decanter dedica un article a nou cellers elaboradors de cava catalans i convida al lector a visitar-los i a interessar-se per l'escumós: Alta Alella, Castellroig, Castell de Perelada, Codorniu, Freixenet, Gramona, Llopart, Recaredo i Vilarnau.

La col·laboradora de la revista Sarah Jane Evans proposa la visita a aquests cellers a tot aquell que vingui a la capital catalana, destacant la localització propera a Barcelona i el valor diferencial de l'oferta enoturística de cadascun. Així, es presenta un mapa de situació dels cellers (Sant Sadurní d'Anoia, Penedès, i Alella, Maresme) i una breu descripció de cada Celler, junt amb l'enllaç a les webs corporatives i el correu electrònic de contacte.

L'article Nine Cava Wineries to Visit és també un avanç de la "Guia complerta en Turisme del Cava" de la mateixa autora ("Full Cava Travel Guide") que Decanter publicarà el mes de Març.

 

També us pot interessar

Menjar per emportar del Sentit Comú (Restaurant Cinc Sentits).
Menjar per emportar del Sentit Comú (Restaurant Cinc Sentits). | Sentit Comú
Lourdes López
L’inesperat segon tancament de restaurants 15 dies ha portat molts negocis a apuntar-se al ‘delivery’ o take away per sobreviure, també alguns exitosos restaurants d’alta cuina
Sara Pérez a la finca Els Escurçons.
Sara Pérez a la finca Els Escurçons. | Jordi Bes
Jordi Bes | 1 comentari
La reconeguda vitivinicultora del Priorat reivindica els vins que juguen amb l'oxidació, i apel·la a trencar amb la idea que no poden ser bons i a "deixar l'encotillament" | Recorda que els brisats, uns blancs poc comuns i de colors singulars, són intrínsecs al sud de Catalunya i promou el seu reconeixement per part de les DO
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

COMENTARIS

Us heu deixat unnceller de nova Inauguracio fantastic!! Cava Bertha
Anònim, 16/02/2016 a les 12:33
+0
-0
Hola tambè recomano vistar el celler de Cava Bertha, esta ubicat a Subirats molt aprop de Sant Sadurní i val la pena . us deixo amb les sevas opinions ;


Attraction_Review-g3382157-d7273687-Reviews-Cava_Bertha-Subirats_Catalonia.html

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 

 
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
La vinya a Catalunya s'encamina cap a ser majoritàriament ecològica | Les dades del CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica) mostren que més d'un terç de les vinyes catalanes ja són ecològiques
Barri del Molí d'en Rovira a Vilafranca.
Barri del Molí d'en Rovira a Vilafranca. | Grup Patrimoni Històric de l'Arquitectura del Vi de Vilafranca
Jordi Bes
Els diversos destins d'un barri vinícola, una casa senyorial i un celler modernista fan témer que la seva preservació es vegi compromesa, almenys tal com se'ls coneix ara | Historiadors i arquitectes fan un toc d'atenció a Vilafranca del Penedès per no malmetre el conjunt de les naus del carrer del Comerç, nascudes el segle XIX amb el ferrocarril per comerciar amb el vi
Imatge il·lustrativa
Mor sobtadament el representant de la quarta generació d'elaboradors d'escumosos de la família