Mercats

​Tequila Sierra, distribuït en exclusiva a Espanya per Cellers Torres

Els vins de Miguel Torres Chile, homenatge a la vinya xilena ancestral

| 10/02/2016 a les 20:15h
Arxivat a: Mercats, Torres
Torres Master Distillers, la divisió de brandis i destil·lats de Cellers Torres, amplia la seva gamma de licors premium d’importació amb la incorporació de la marca mexicana centenària Tequila Sierra. Així, des de principis d’any, Torres comercialitza en exclusiva per a Espanya un dels productes icona de la Destil·leria Sierra, el Tequila Sierra Milenario Extra Añejo, condecorat recentment amb la medalla d’or en la categoria ultra premium en el certamen ‘Tequila Masters 2016’, que organitza la prestigiosa revista britànica ‘The Spirits Business’.
 
Obtingut a partir d'agave 100%, Tequila Sierra Milenario Extra Añejo és el resultat d’un delicat procés de doble destil·lació i un envelliment de tres anys en bótes de fusta d’alzina, que aporta a la seva olor afruitada notes de vainilla, caramel i xocolata. Els tequiles Sierra s’elaboren amb agave blau provinent de les Terres Altes de Jalisco, a Mèxic, de plantacions ecològiques. La qualitat dels agaves, el meticulós procés d’elaboració i l’art de la destil·lació que la família de don Rodolfo González, propietària de la Destil·leria Sierra, ha anat perfeccionant des de fa 125 anys, contribueixen a l’exquisidesa d’aquest espirituós, reconegut a nivell internacional.
 
Torres Master Distillers distribueix també dues referències més a Espanya: Tequila Sierra Reposado i Tequila Sierra Silver, que han obtingut medalles de plata en el ‘Tequila Masters 2016’. Tequila Sierra Reposado és un tequila complex, sotmès a un procés tradicional de doble destil·lació en alambins de coure i envellit durant nou mesos en bótes de fusta de roure, mentre que Tequila Sierra Silver és un tequila clar i elegant, amb una gran personalitat.
 
Tequila Sierra, que lidera la categoria a Europa, se suma així al ventall de destil·lats d’alta gamma, tant d’elaboració pròpia com importats, que distribueix Torres Master Distillers i entre els que figuren el whisky japonès Nikka, el vodka Beluga, la ginebra Sloane’s, el pisco El Gobernador, el tequila Rocado – que elaboren conjuntament la família Torres i la de Rodolfo González – o els brandis Jaime I i Torres 15.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Ramon Francàs
01/01/1970
Freixenet, Codorníu, Juvé i Camps, Gramona i Recaredo són els qui més insercions aconsegueixen als mitjans | Miguel Torres (pare i fill), José Luis Bonet i Mar Raventós són els “principals portaveus” de la comunicació del vi de Catalunya
01/01/1970
Els resultats presentats en aquesta quarta enquesta han mostrat l'evolució respecte l’any passat quant a nombre de viticultors i cellers que s’han adherit al programa
Museu del Suro de Palafrugell | Pitu Garcia Batlle. Arxiu d'Imatges del MSP
Alicia Andreu
01/01/1970
Sis museus del vi imprescindibles de Catalunya on podràs aprendre sobre eines, cups, premses, suro i sobre la història del vi de casa nostra