CAVA

La DO Cava posa en marxa un concurs de microrelats a les Xarxes Socials

Els relats, que poden estar redactats en castellà, català o anglès, tindran una extensió de 140 caràcters i han d’incloure sempre la paraula ‘cava’ acompanyada de l’etiqueta #relatocava

Customitza't un Anna de Codorníu

| 03/02/2016 a les 14:17h
Especial: Sortejos
Arxivat a: Denominacions d'Origen, CR Cava, Cava
El Consell Regulador del Cava ha posat en marxa un concurs anual de microrelats a les xarxes socials. Els relats, que poden estar redactats en castellà, català o anglès, amb una extensió de 140 caràcters i han d’incloure sempre la paraula ‘cava’ acompanyada de l’etiqueta #relatocava. 

El concurs, que es durà a terme durant tot l’any, tindrà un guanyador mensual i un altre anual. Cada mes es premiarà la piulada o post al mur de Facebook del Consell Regulador del Cava que més interaccions hagi tingut (m’agrades, favorits i retuits) i serà premiat amb un llibre sobre el Cava i un estoig col·lecció amb quatre ampolles de Cava. El guanyador mensual s’anunciarà abans del dia 10 del mes següent. A final d’any un jurat de prestigi seleccionarà el millor microrelat, que serà premiat amb un cap de setmana a la Regió del Cava per a dues persones per conèixer el bressol del cava.

De la mateixa manera, els usuaris podran participar totes les vegades que desitgin i han de ser majors d’edat i residents en Espanya. Els microrelats podran ser utilitzats per a fins promocionals de la DO Cava. 

L’objectiu d’aquest concurs és impulsar la notorietat del Cava a les xarxes socials. Així com un apropament als usuaris d’aquest potent canal de comunicació. La paraula ‘Cava’ va quedar escrita a la historia fa gairebé 60 anys i parla d’un producte centenari cada vegada més valorat. 

Les bases del concurs estaran disponibles a la pàgina web del Consell Regulador del Cava.

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Ramon Francas
01/01/1970
Separat en dos volums, el Ramon Francàs presenta el més nou d'aquest 2017 | En aquesta segona radiografia el mercat de vins tranquils pel que fa a les novetats més importants.
01/01/1970
Javier Campo és sommelier i professor de Tecnologia de Servei a CETT-UB
01/01/1970
El concurs internacional Grenaches du Monde ha triat a la Terra Alta, i a la garnatxa catalana per extensió, com a seu per a la seva edició del 2018 | El concurs estrena el segon vídeo