ACTIVITATS

Els colors del vi als fogons, activitat de Terra i Taula entorn els sentits

​Freixenet aposta per la cultura del vi amb el nou Club Cuvée

| 09/12/2015 a les 10:43h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Actualitat, gastronomia, penedès, activitats, Terra i Taula, Ardhara
El col·lectiu Terra i Taula del Baix Penedès i l’Associació d’Artistes Plàstics i Visuals del Penedès Ardhara organitzen Els colors del vi als fogons el dilluns 14 de desembre a la Sala Portal del Pardo del Vendrell. Cuiners, enòlegs i productors presentaran una degustació de vins i plats creada per l’activitat, que es durà a terme en el marc de l’exposició Els colors del vi i girarà entorn els sentits.

L’exposició Els colors del vi reuneix l’obra de diferents artistes plàstics i visuals que integren l’Associació Ardhara. La temàtica de la mostra és la vinya i el vi del Penedès. Reuneix les tècniques tradicionals, el dibuix, la pintura, l’escultura, la ceràmica, la joieria i el tèxtil, es complementen amb d’altres formats més innovadors, com ara la integració plàstica de la fotografia i la instal·lació contemporània.

L’activitat tindrà lloc el proper dilluns 14 de desembre, a partir de les set del vespre a la Sala Portal del Pardo del Vendrell. La inscripció té un cost de 15 euros i la reserva es pot fer al correu electrònic o telefònicament a algun dels integrants del col·lectiu Terra i Taula.

L’exposició s’inaugura el divendres 11 de desembre de 2015 a les 20 hores i restarà oberta a la Sala Portal del Pardo del Vendrell fins el 10 de gener.

 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Plaques fotovoltaiques al celler del Priorat de Família Torres
Plaques fotovoltaiques al celler del Priorat de Família Torres
El celler ja ha reduït un 34% la petjada de carboni en relació amb el 2008 segons el balanç auditat del 2020
Il·lustració d'Estefanía Garcés
Il·lustració d'Estefanía Garcés | @naturaljuice_bcn
L'Estefanía Garcés ens explica com es fan els vins de maceració carbònica i quines diferències hi ha amb els vins joves
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 3 comentaris
Segons el cap d'enologia del Grup Freixenet, el primer en tocar físicament una ampolla Freixenet és el consumidor quan la treu de la caixa