COCTELERIA

​Diego Baud, millor bartender d'Espanya de destil·lats Bourbon

El bartender del restaurant Arola a l'Hotel Arts guanya el guardó de la 'Essence Century Còctels Competition' de Campari

CETT-UB inicia el primer diploma universitari de Cocteleria i Mixologia de l'estat

| 05/12/2015 a les 09:03h
Arxivat a: Actualitat, Cocteleria, destil·lats, cocteleria, Diego Baud

El bartender de restaurant Arola a l'Hotel Arts, Diego Baud, ha estat premiat pel concurs nacional de cocteleria organitzat per Campari Essence Century Cocktail Competition. El certamen està dirigit als bartenders d'Espanya que, per participar, havien d'elaborar dos còctels a partir de dues de les seves marques més carismàtiques: Appleton Estate i Wild Turkey Bourbon.

Després de diversos mesos de competició en la qual els participants havien d'elaborar els seus còctels i compartir les seves creacions a través de les xarxes socials, va ser triat com un dels deu finalistes. Finalment, el passat 2 de desembre va tenir lloc la final, on els participants van haver de presentar la seva creació davant d'un jurat d'excepció, compost per Giuseppe Santamaría, mixòleg amb més de 20 anys d'experiència, reconegut com el Millor Bartender d'Espanya 2012 a la World Class Competition; el periodista i escriptor David Moralejo, redactor en cap de la revista TAPES; i el director de The Connaught Bar, a Londres, Agostino Perrone premiat el 2015 per 'Tales of the Cocktail' com el Millor Bar de Còctels del Món.

El jurat va triar com a guanyador el còctel Pumpkin Patch de Diego Baud elaborat a partir del whiskey Wild Turkey de Wild Turkey ja que reflectia la passió, gust, i l'autenticitat dels Estats Units, i el premi obtingut consisteix en un viatge als Estats Units i una visita l'emblemàtica destil·leria a Kentucky.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
'L'enoturisme per a invidents ha estat un repte i també una gran satisfacció', expliquen des de Sumarroca
"L'enoturisme per a invidents ha estat un repte i també una gran satisfacció", expliquen des de Sumarroca | Vive4all
El celler del Penedès ofereix visites adaptades a tots els públics i apropa el seu model d’enoturisme responsable i sostenible a persones amb discapacitats físiques i visuals.
Imatge il·lustrativa
"La Fredat 2016 té un perfil una mica menys assolellat, més fresc i àcid, que permet portar la confitura de les seves fruites amb lleugeresa", explica la Estefanía Garcés, sommelier.
Imatge il·lustrativa
"Glops s’ha proposat diverses vegades a la televisió pública catalana... ja fem aquella gala, no podem parlar de vi tan sovint perquè és un tema tabú, és una droga legal."