COCTELERIA

​Diego Baud, millor bartender d'Espanya de destil·lats Bourbon

El bartender del restaurant Arola a l'Hotel Arts guanya el guardó de la 'Essence Century Còctels Competition' de Campari

CETT-UB inicia el primer diploma universitari de Cocteleria i Mixologia de l'estat

| 05/12/2015 a les 09:03h
Arxivat a: Actualitat, Cocteleria, destil·lats, cocteleria, Diego Baud

El bartender de restaurant Arola a l'Hotel Arts, Diego Baud, ha estat premiat pel concurs nacional de cocteleria organitzat per Campari Essence Century Cocktail Competition. El certamen està dirigit als bartenders d'Espanya que, per participar, havien d'elaborar dos còctels a partir de dues de les seves marques més carismàtiques: Appleton Estate i Wild Turkey Bourbon.

Després de diversos mesos de competició en la qual els participants havien d'elaborar els seus còctels i compartir les seves creacions a través de les xarxes socials, va ser triat com un dels deu finalistes. Finalment, el passat 2 de desembre va tenir lloc la final, on els participants van haver de presentar la seva creació davant d'un jurat d'excepció, compost per Giuseppe Santamaría, mixòleg amb més de 20 anys d'experiència, reconegut com el Millor Bartender d'Espanya 2012 a la World Class Competition; el periodista i escriptor David Moralejo, redactor en cap de la revista TAPES; i el director de The Connaught Bar, a Londres, Agostino Perrone premiat el 2015 per 'Tales of the Cocktail' com el Millor Bar de Còctels del Món.

El jurat va triar com a guanyador el còctel Pumpkin Patch de Diego Baud elaborat a partir del whiskey Wild Turkey de Wild Turkey ja que reflectia la passió, gust, i l'autenticitat dels Estats Units, i el premi obtingut consisteix en un viatge als Estats Units i una visita l'emblemàtica destil·leria a Kentucky.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
Imatge il·lustrativa
Pixabay
Et proposem un tast inèdit 5 dels millors vins monovarietals segons "La Guia de Vins de Catalunya"
Imatge il·lustrativa
La companyia, Unió de Pagesos, l'Associació de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya i l'Associació de Viticultors del Penedès inicien un diàleg i coincideixen en la urgència de reactivar el mercat del cava