
El bartender de restaurant Arola a l'Hotel Arts, Diego Baud, ha estat premiat pel concurs nacional de cocteleria organitzat per Campari Essence Century Cocktail Competition. El certamen està dirigit als bartenders d'Espanya que, per participar, havien d'elaborar dos còctels a partir de dues de les seves marques més carismàtiques: Appleton Estate i Wild Turkey Bourbon.
Després de diversos mesos de competició en la qual els participants havien d'elaborar els seus còctels i compartir les seves creacions a través de les xarxes socials, va ser triat com un dels deu finalistes. Finalment, el passat 2 de desembre va tenir lloc la final, on els participants van haver de presentar la seva creació davant d'un jurat d'excepció, compost per Giuseppe Santamaría, mixòleg amb més de 20 anys d'experiència, reconegut com el Millor Bartender d'Espanya 2012 a la World Class Competition; el periodista i escriptor David Moralejo, redactor en cap de la revista TAPES; i el director de The Connaught Bar, a Londres, Agostino Perrone premiat el 2015 per 'Tales of the Cocktail' com el Millor Bar de Còctels del Món.
El jurat va triar com a guanyador el còctel Pumpkin Patch de Diego Baud elaborat a partir del whiskey Wild Turkey de Wild Turkey ja que reflectia la passió, gust, i l'autenticitat dels Estats Units, i el premi obtingut consisteix en un viatge als Estats Units i una visita l'emblemàtica destil·leria a Kentucky.