ACTUALITAT

Carta de comiat de Jordi Bort al sector

Jordi Bort, director general de l'INCAVI i conseller delegat de PRODECA, s'acomiada

Reproduïm la carta de comiat que adreça al sector

​Setze cellers, a Chicago per promocionar els seus vins als EUA

| 03/12/2015 a les 10:05h
Arxivat a: Actualitat, PRODECA, INCAVI, Jordi Bort
Jordi Bort i Ferrando s'acomiada del sector després de gairebé cinc anys al capdavant de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi) i de PRODECA (Promotora d'Exportacions Catalanes). El seu mandat, des del 2011, entre molts altres àmbits, ha posat èmfasi en fer accions per al consumidor final, de manera que s'han assolit fites tant importants com augmentar el consum dels nostres vins d'un 25% a un 35% aproximadament, consolidant La Mostra de Vins i Caves de Catalunya com la cita més important del sector pel que fa a la relació amb el públic final.

Reproduïm íntegrament la carta que envia al sector.
 

Benvolgut/benvolguda,

Em resulta molt difícil expressar d’una manera senzilla, la satisfacció i el plaer que he tingut durant aquest temps de compartir projecte, feina i altres estones amb tots; I vosaltres, grans professionals i millors persones.
 
En el moment d’iniciar una nova etapa de la meva vida, després de ser director general de l’INCAVI i conseller delegat de PRODECA, i, per tant, després d’haver treballat amb vosaltres aquests anys, em sembla oportú adreçar-vos unes paraules.
 
En primer lloc, vull dir-vos que per a mi ha estat una experiència molt positiva aquest temps a la Generalitat de Catalunya, gairebé cinc anys, perquè em vaig poder incorporar a un gran projecte  a favor del sector agroalimentari i vitivinícola de Catalunya. Ha estat un gran honor i un repte captivador que he afrontat amb la màxima de les il·lusions, esforç i feina.

En segon lloc, vull agrair-vos la col·laboració i cordialitat que ha definit les nostres relacions tant institucionals com personals durant tots aquests anys, on he trobat sempre el vostre suport i la vostra col·laboració, que han fet palesa sempre la vostra gran professionalitat i el vostre entusiasme a l’hora d’intentar assolir els objectius marcats en benefici del nostres sectors.
 
Finalment, em vull posar a la vostra disposició per tot allò que sigui necessari, al temps que reitero el meu agraïment per la vostra col·laboració.

Estigueu segurs que no oblidaré mai aquests anys al capdavant de l’INCAVI i de PRODECA...
Rebeu una cordial salutació i fins sempre,

Jordi Bort i Ferrando

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs | 1 comentari
Si The Magnificent Seven -Els set magnífics- fossin vins negres, pel Ramon Francàs serien aquests...
Imatge il·lustrativa
La coordinadora acadèmica de Wine Business & Markting, postgrau a distància de l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona, ens parla de la primera convocatòria i dels objectius de la segona, que comença el pròxim febrer.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 32 novetats de vins tranquils amb preus que van des dels 5,50 euros d’un Terra Alta novell, als 375 euros d’un Priorat de paratge.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Treballadors de Torres a principis del segle XX
Treballadors de Torres a principis del segle XX | Família Torres
‘Casa Torres y Compañía, cosechero y exportadora de vino’ es va fundar el 1870 | La cinquena generació de Família Torres se centra en elaborar vins singulars i en recuperar varietats ancestrals per adaptar-se al canvi climàtic
Imatge il·lustrativa
En Carles Xuriguera i la Romina Ribera ens proposen una sèrie d'escenes, més o menys habituals, i més o menys "kafkianes" que ens fan reflexionar sobre el moment actual dels vins catalans.
Imatge il·lustrativa
Foto: Vila Viniteca
Jordi Bes
La 13a edició d'una de les cites vinícoles més renyides de l'any se celebra l'1 de març a Barcelona amb 120 parelles, algunes més en llista d'espera, i un total de 40.000 euros en premis a repartir entre les tres guanyadores