Advertisement

CELLERS

Covides celebra la Festa del Soci i presenta els vins Duc de Foix 2015

El passat diumenge 29 de novembre es va celebrar a Sant Sadurní d’Anoia la tradicional Trobada de Socis de Covides Vinyes·Cellers, la primera cooperativa vitivinícola de Catalunya

Jornada sobre noves tendències en viticultura per a socis de Covides

| 03/12/2015 a les 09:08h
Arxivat a: Cellers, Duc de Foix, Covides
Socis assistents a la Festa de Covides
Socis assistents a la Festa de Covides
En un esmorzar per 1300 socis, familiars i amics a l’esplanada del celler que Covides té a Sant Sadurní d’Anoia, es va dur a terme la trobada anual d’agermanament i presentació dels vins novells de l’anyada 2015. Enguany també s’ha aprofitat per a presentar la recentment inaugurada Agrobotiga, un ampli i modern espai de 250 m2 amb tots els productes de Covides, tant en format cash&carry, com botelleria i vi a doll, acompanyats de productes de proximitat.
 
L’acte va comptar amb la presència de la Sra. Nuria Ferrete, directora dels serveis Territorials d’Agricultura, Ramadaria, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya i la Sra. Maria Rosell, alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia, que van acompanyar al Sr. Joan Marcé, president de Covides durant l’esmorzar i la posterior visita a les caves, juntament amb diferents directors generals i representants de sector vitivinícola penedesenc.

Durant l’esmorzar, Maria Galup, enòloga de Covides, va presentar la nova collita dels vins Duc de Foix, en especial el Duc de Foix Xarel·lo 2015 i el Duc de Foix Cabernet Rosat 2015, que varen poder esser degustats per tots els assistents juntament amb el Duc de Foix Cabernet, encara de la collita 2014.  Per altra banda, Christophe Marquet, director comercial de Covides, va destacar la forta presència dels vins i caves de Covides en el món, amb un increment molt important a la Xina i al Japó.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
L’Olivera iniciarà la replantació de la vinya aquest abril amb la mirada posada en recuperar varietats blanques tradicionals de la zona, segons apunten diferents estudis històrics
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc, un vi negre i un cava rosat, tots tres vins del Penedès
What the Food s'estrena! Primer vídeo d'aquest nou canal de gastronomia