CELLERS

​Jornada solidària a Torres el pròxim dissabte per La Marató de TV3

La jornada serà al centre de visites, a Pacs del Penedès

S'habilitarà un servei de bus gratuït des de Vilafranca fins a Pacs

Torres s’implica per segon any amb La Marató de TV3

| 26/11/2015 a les 10:26h
Arxivat a: Cellers, Marató TV3, Torres
Imatge il·lustrativa
Cellers Torres celebra aquest dissabte, 28 de novembre, de les 11 a les 19:30, al seu Centre de Visites de Pacs del Penedès, una jornada solidària per col·laborar amb La Marató de TV3. Els visitants podran degustar vins i tapes i participar en l’ampli ventall d’activitats per a totes les edats en un ambient lúdic i festiu, amenitzat amb música en directe.

La jornada començarà a les 11 del matí amb l’actuació castellera dels Castellers de Vilafranca, la Colla Jove, els Xicots i els Falcons. Les activitats dirigides seran a partir de les 12 del migdia i consistiran en tallers de maridatge, cursos d’iniciació al tast, tastos de vins monovarietals i escumosos, maridatges de vins amb sushi o pernils i tallers infantils per descobrir el món de la vinya i el vi, entre d’altres. Els preus van des dels 6 als 30 euros i les places són limitades. Es recomana fer la reserva a través del web.

L’accés a les instal·lacions és gratuït i s’habilitarà un servei gratuït d’autobús des de l’estació de Vilafranca (C/Comerç 22) al Centre de Visites de Torres a Pacs del Penedès. Els horaris de sortida dels autobusos cap a Pacs seran a les 11h i a les 13:30h i els de tornada cap a l’estació seran a les 14:30h i a les 20:00h.

Més d’una cinquantena d’empreses i entitats col·laboren en aquesta jornada solidària per recaptar fons per a La Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la diabetis i l’obesitat, les malalties metabòliques més freqüents a Catalunya.

ACTIVITATS PROGRAMADES:
11:00 Actuació castellera i de falcons
12:00 Activitats Infantils
12:30 Tast Monovarietal
12:30 Maridatge de formatges
13:00 Degustacions comentades
14:00 Maridatge de sushi
14:00 Taller de maridatge
16:00 La sobretaula: el cafè i el Brandi
16:00 Activitats infantils
17:00 Degustacions comentades
17:00 Maridatge de formatges
17:00 Tast de vins escumosos
18:00 JazzBand i més a càrrec de l’Escola de Música de l’Alt Penedès
18:00 Activitats infantils
18:30 Tast de Chardonnays del món
18:30 Maridatge de pernils
18:30 Curs d’iniciació al tast
19:30 Sorteig de cloenda

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Demà es presenta la Ruta del Vi de la DO Terra Alta a Gandesa | Per Joan Arrufí, president de la DO terra Alta, "és molt important haver aconseguit un acord amb el Consell Comarcal per poder treballar un projecte únic en un únic territori".
Imatge il·lustrativa
Cellers Unió ampliarà el celler del Montsant invertint 2 milions d'euros | L'objectiu és augmentar un 40% la capacitat de producció construint una nova sala de criança i una nova línia d’embotellat
Imatge il·lustrativa
Mistinguett col·labora amb la 11a Gala d’entrega dels Premis de l’Acadèmia del Cinema Català