CELLERS

​Jornada solidària a Torres el pròxim dissabte per La Marató de TV3

La jornada serà al centre de visites, a Pacs del Penedès

S'habilitarà un servei de bus gratuït des de Vilafranca fins a Pacs

Torres s’implica per segon any amb La Marató de TV3

| 26/11/2015 a les 10:26h
Arxivat a: Cellers, Marató TV3, Torres
Imatge il·lustrativa
Cellers Torres celebra aquest dissabte, 28 de novembre, de les 11 a les 19:30, al seu Centre de Visites de Pacs del Penedès, una jornada solidària per col·laborar amb La Marató de TV3. Els visitants podran degustar vins i tapes i participar en l’ampli ventall d’activitats per a totes les edats en un ambient lúdic i festiu, amenitzat amb música en directe.

La jornada començarà a les 11 del matí amb l’actuació castellera dels Castellers de Vilafranca, la Colla Jove, els Xicots i els Falcons. Les activitats dirigides seran a partir de les 12 del migdia i consistiran en tallers de maridatge, cursos d’iniciació al tast, tastos de vins monovarietals i escumosos, maridatges de vins amb sushi o pernils i tallers infantils per descobrir el món de la vinya i el vi, entre d’altres. Els preus van des dels 6 als 30 euros i les places són limitades. Es recomana fer la reserva a través del web.

L’accés a les instal·lacions és gratuït i s’habilitarà un servei gratuït d’autobús des de l’estació de Vilafranca (C/Comerç 22) al Centre de Visites de Torres a Pacs del Penedès. Els horaris de sortida dels autobusos cap a Pacs seran a les 11h i a les 13:30h i els de tornada cap a l’estació seran a les 14:30h i a les 20:00h.

Més d’una cinquantena d’empreses i entitats col·laboren en aquesta jornada solidària per recaptar fons per a La Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la diabetis i l’obesitat, les malalties metabòliques més freqüents a Catalunya.

ACTIVITATS PROGRAMADES:
11:00 Actuació castellera i de falcons
12:00 Activitats Infantils
12:30 Tast Monovarietal
12:30 Maridatge de formatges
13:00 Degustacions comentades
14:00 Maridatge de sushi
14:00 Taller de maridatge
16:00 La sobretaula: el cafè i el Brandi
16:00 Activitats infantils
17:00 Degustacions comentades
17:00 Maridatge de formatges
17:00 Tast de vins escumosos
18:00 JazzBand i més a càrrec de l’Escola de Música de l’Alt Penedès
18:00 Activitats infantils
18:30 Tast de Chardonnays del món
18:30 Maridatge de pernils
18:30 Curs d’iniciació al tast
19:30 Sorteig de cloenda

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Aina Seriñana, d'Es Baluard
Aina Seriñana, d'Es Baluard
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Aina Seriñana, del restaurant Es Baluard de Cadaqués, ens respon unes preguntes
Imatge il·lustrativa
La nova botiga online d'enoturisme de Catalunya engega amb més de 30 cellers i 75 activitats a la venda.
Imatge il·lustrativa
Bouquet d'Alella us convida a descobrir el nou Bouquet Wine Bar, un bar de vins al mig de la terrassa del celler i pensat pel turisme de proximitat