RESTAURANTS

Restaurant Magnum del Casino Barcelona, passió pel litre i mig

El restaurant està situat dins el Casino Barelona

El Magnum posseeix la cava més gran de la ciutat pel que fa a aquest format d'ampolla

| 03/11/2015 a les 10:31h
Especial: Restaurants
Arxivat a: Reportatges, Casino de Barcelona, Gastronomia, Restaurants, Magnum
Ben al contrari del que la majoria de gent pensa, al Casino Barcelona no només s'hi juga, sinó que també s'hi menja, i molt bé. L'oferta gastronòmica del Casino Barcelona reuneix fins a sis propostes diferents, per tots els gustos i per totes les butxaques.

El Magnum és el restaurant de gamma més alta del grup. Es va obrir al setembre passat i s'inspira el món del vi. Com el seu nom indica, reuneix la oferta més àmplia de màgnums de la ciutat. No només amb referències de Peralada Comercial (un dels altres negocis de la família Suqué), sinó que amb l'afany de mantenir una gran carta de vins, incorporen tota mena de referències, tant nacionals com internacionals.
 

Així doncs, els magnums dels vins de finca de Peralada (Malaveïna, Garbet, La Garriga...) conviuen amb els de Rioja, Montsant, Empordà, Xerès, Caves, Xampanys i un llarg etcètera. No cal espantar-se però, no tot són formats de litre i mig, s'hi pot anar amb parella o, perquè no, sol, i prendre una ampolla normal de 0,75l, el format clàssic.

Amb una capacitat per unes 70 persones repartides en vint taules, la cuina del Magnum és mediterrània i combina tradició i creativitat. La carta, que es renova cada mig any, consta de 7 entrants, 3 pastes, 4 risottos, i 5 carns i 5 peixos. Tota ella, igual que la decoració, elegant, acurada i sòbria.
 

Els plats, que oscil·len entre els 10 i els 28 euros, són una clara mostra de la nostra cuina de mercat però creativa. Pel que fa als entrants, destaquem la crema de gambes amb saltat de ceps i tronc d’escamarlà empanat amb pa d’estrella o l'espectacular i refrescant tonyina vermella marinada amb soja, gingebre i cítrics sobre mousse d’alvocat i ceviche de mango.

Pel que fa a les pastes i els risottos, altament recomanables, els fettucelleravioletti Spahetti els combinen amb carxofes, colomí i tòfona o gamba vermella i oli de romaní. Plats de pasta aptes per a totes les butxaques, però amb aquell toc genial que els fa diferents i únics.

Els peixos i les carns també són cuinats amb una gran cura. Marxar del local sense tastar el llobarro salvatge sobre rissotto de pop o els medallons de cérvol amb lassanya de rossinyols i salsa d’ametlles, és un crim, i per tant, a fi de cuidar la vostra salut, us recomanaríem no anar-hi només una vegada. És gairebé obligatori repetir l'àpat en diverses ocasions.
 

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.