Noms Propis

Josep Roca: “Som a les beceroles del que podem fer al món del vi"

Entrevista amb Josep Roca a la secció "Parlem amb" del web de la DO Catalunya

Nou video promocional de la DO Catalunya

| 28/10/2015 a les 08:32h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Do Catalunya, Celler de Can Roca, Josep Roca, DO Catalunya
El passat dissabte dia 24 es va celebrar a Girona el Primer Congrés Internacional d’Enoturisme de Catalunya. La DO Catalunya va col·laborar en aquesta trobada en la qual es van dur a terme diferents ponències entre les quals va destacar la d’en Josep Roca, tot un referent i un gran ambaixador de la cultura del vi al món. Responsable del celler del que, avui dia, és considerat el millor restaurant del món, El Celler de Can Roca, en Josep busca en el vi el contacte directe amb la terra i un punt de filosofia i reflexió.
 
Aquest punt filosòfic és el que el porta a parla del que ell denomina revolució humanista dins el món del vi català: “Encara estem a les beceroles del que podem fer a nivell del que representa la història, el patrimoni, tot allò que s’ha fet i que encara no hem sabut lluir com es mereix”. Per a en Josep, ara és el moment ideal per tirar endavant aquesta revolució, amb tot un gruix de noves generacions i gent brillant.
 
A l’entrevista, en Josep parla de molts altres temes com, per exemple, els seus primers records del vi o com s’escullen els vins que formen part del prestigiós Celler de Can Roca que, l’any vinent, complirà els seus 30 anys d’història.

Podeu veure el video aquí:
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
L'anyada 2008 del Llegat de Llopart, que ja és al mercat, es pot tastar en exclusiva en una experiència amb una visita privada que el celler ha dissenyat
Imatge il·lustrativa
Pixabay
The Champagne & Sparkling Wine World Championships ha reconegut amb un or al cava Núria Claverol Homenatge 2015 de Sumarroca
Imatge il·lustrativa
Cavatast
Del 7 al 9 d'octubre, un ampli ventall de caves de tota la D.O. Cava i empreses de restauració exposaran al Parc Lluís Companys
Imatge il·lustrativa
Quatre professionals del vi l’han tastat a cegues per intentar endevinar amb quina varietat i com s’ha elaborat