Denominacions d'origen

Acord entre l'Escola de Cuina Mireia Carbó i la DO Penedès

La Denominació d’Origen Penedès i l’Escola de Cuina Mireia Carbó, han tancat un acord de col·laboració per a que els vins que es tastin a l’escola tinguin segell Penedès.

La verema a la DO Penedès millora en qualitat

| 21/10/2015 a les 11:26h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Escola de Cuina Mireia Carbó, Do Penedès
Imatge il·lustrativa
Divendres 16 d’Octubre, la cuinera catalana i autora de diversos llibres, Mireia Carbó, va obrir les portes a l’escola de cuina que porta el seu nom. Tallers per totes les edats i de moltes temàtiques diferents omplen la graella d’activitats de la nova escola, situada al Barri de Gràcia de Barcelona.

Un dels atractius que fuig de les escoles de cuina convencionals, és l’àpat de germanor que fan un cop acabada la classe magistral, on els alumnes podran assaborir la seva destresa a la cuina i maridar-ho amb un vi Penedès, del territori.

Blancs, negres, rosats i els escumosos Clàssic Penedès seran partíceps del moment final de la classe, moment més esperat per descobrir els grans resultants obtinguts.

Així és com la Denominació d’Origen Penedès, fa un pas mes a la ciutat comptal, reivindicant-ne així el seu origen.



 

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Fins el proper 3 de novembre, al restaurant l'Enoteca del xef Paco Pérez, es podrà degustar un menú homenatge a la varietat Garnatxa | El menú ha estat creat entre el restaurant i el propietari de Vinyes Domènech, Joan Ignasi Domènech
Imatge il·lustrativa
Max Margalef aposta per un equip jove però amb experiència | Joan Tarrada deixa el càrrec després de 12 anys al capdavant de l'entitat
Imatge il·lustrativa
El premi Vins i Licors Grau a la trajectòria professional en el món del vi va recaure en Antoni Mata Casanovas de Caves Recaredo