Denominacions d'origen

Acord entre l'Escola de Cuina Mireia Carbó i la DO Penedès

La Denominació d’Origen Penedès i l’Escola de Cuina Mireia Carbó, han tancat un acord de col·laboració per a que els vins que es tastin a l’escola tinguin segell Penedès.

La verema a la DO Penedès millora en qualitat

| 21/10/2015 a les 11:26h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Escola de Cuina Mireia Carbó, Do Penedès
Imatge il·lustrativa
Divendres 16 d’Octubre, la cuinera catalana i autora de diversos llibres, Mireia Carbó, va obrir les portes a l’escola de cuina que porta el seu nom. Tallers per totes les edats i de moltes temàtiques diferents omplen la graella d’activitats de la nova escola, situada al Barri de Gràcia de Barcelona.

Un dels atractius que fuig de les escoles de cuina convencionals, és l’àpat de germanor que fan un cop acabada la classe magistral, on els alumnes podran assaborir la seva destresa a la cuina i maridar-ho amb un vi Penedès, del territori.

Blancs, negres, rosats i els escumosos Clàssic Penedès seran partíceps del moment final de la classe, moment més esperat per descobrir els grans resultants obtinguts.

Així és com la Denominació d’Origen Penedès, fa un pas mes a la ciutat comptal, reivindicant-ne així el seu origen.



 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Els guardonats en aquesta edició 2022
Els guardonats en aquesta edició 2022
​Cérvoles Estrats 2019 guanya la categoria de Millor Vi de la DO Costers del Segre 2022, l’Olivera V89 de la Cooperativa L’Olivera, Millor Blanc amb Criança i Millor Monovarietal de Macabeu
Imatge il·lustrativa
El Pau Gener, xef del restaurant Vinòmic de La Garriga, ens proposa una recepta maridada per festes
El millor torró artesà de crema cremada
El millor torró artesà de crema cremada
Toni Roig, de La Colmena de Barcelona, s’ha imposat sobre un total de 52 participants de tot l’Estat.