Enoturisme

Barcelona Wine, el nou llibre de Lluís Tolosa

El llibre, en 4 idiomes, mostra les millors opcions per disfrutar del turisme entorn el vi a la província de Barcelona

Lluís Tolosa, finalista a Xina

| 05/11/2015 a les 11:26h
Especial: lectura obligatòria
Arxivat a: Llibres, Enoturisme, Barcelona Wine, Lluís Tolosa, Llibres

El llibre, en 4 idiomes, ja es pot trobar al mercat

"Enjoy Wine Tourism in the city" és el subtítol que Lluís Tolosa, sociòleg i escriptor, ha escollit perquè tant el públic autòcton com l'estranger gaudeixin de les millors propostes turístiques al voltant del vi a Barcelona. El llibre però, no només se centra en la pròpia ciutat, ja que abraça tota la conurbació barcelonina fins a arribar a les 5 denominacions d'origen.

El llibre proposa 50 visites, tant a la mateixa ciutat com a la seva conurbació, arribant així a cellers de les denominacions d'origen Alella, Pla de Bages, Cava i Penedès.
Una acurada i minuciosa tria de cellers, locals, botigues, museus i jaciments arqueològics, en anglès, francès, català i castellà, el converteixen en un llibre imprescindible tant pels turistes com pels catalans.

Catedrals del vi, patrimoni arquitectònic, museus, botigues modernes, allotjaments entre vinyes, petits cellers artesanals, grans bodegues tecnològiques... 50 propostes per gaudir de la nostra cultura vinícola mil·lenària.

Lluís Tolosa (Barcelona, 1968) és sociòleg, escriptor i editor. Ha publicat una dotzena de llibres de vins, amb els quals ha guanyat una desena de premis nacionals i internacionals.

El llibre el podeu trobar al següent enllaç a un preu de 19 euros.

També us pot interessar

Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom.
Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom. | Marzena Dziuk
Jordi Bes
Molts han hagut de recórrer a ERTOS però fan mans i mànigues per seguir cuidant de la vinya i dels animals | La cooperativa l'Olivera manté el coronavirus allunyat del seu projecte social i acorda seguir elaborant el vi de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció per a un Sant Jordi #confinats
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Carme Gasull
La situació derivada pel Covid-19 està afectant durament el sector de l’hostaleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
El celler ofereix la possibilitat que tothom que hagi passat l’aniversari en confinament pugui gaudir com a convidat d’una de les seves experiències | L'oferta serà vàlida durant tot aquest any 2020 | Llopart amplia les propostes enoturístiques posant l’accent en les visites a l’aire lliure
Imatge il·lustrativa
Laura Conde
Repassem les tendències d'una cuina, la vegetariana, que probablement visqui el seu millor moment.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Entrevista amb Joan Josep Raventós, portaveu de Vi i Cava de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)