​Freixenet aposta per la cultura del vi amb el nou Club Cuvée

La companyia catalana de vins i caves llança una nova plataforma digital per difondre el coneixement i l’experiència de marca, i posar a disposició del consumidor els seus productes més exclusius

Tannic by Freixenet, inaugurat el desembre del 2014, guardonat amb un premi Laus de Bronze

| 09/10/2015 a les 17:50h
Arxivat a: Cellers, Freixenet, Club Cuvée, freixenet
Club Cuvée ofereix a l’usuari l’oportunitat de conèixer i adquirir els vins, caves i escumosos dels vint-i-tres cellers estrangers que integren actualment Grup Freixenet  i que fins ara només es podien adquirir per canals de distribució especialitzada. Així, a més de vins de les més prestigioses denominacions d’origen espanyoles, n’hi ha de regions amb una forta tradició vitivinícola com Califòrnia, Austràlia, Argentina, Xile o França.

Segons Diego Jiménez, Country Manager de Grup Freixenet a Espanya, la nova plataforma digital és una “aposta estratègica fonamental”sorgida a partir de “la necessitat d’explicar al consumidor la quantitat de productes que li oferim”i difondre’n el seu coneixement.
En aquest sentit ien paraules de Pere Ferrer, CEO de Grup Freixenet,“el Club reflecteix la dimensió mundial i la presència global del Grup” i “ens ha de permetre explicar què és Freixenet d’una manera més directa amb el client”.

Més enllà de botiga online “el C
 lub Cuvée neix com un model transversal en el qual poder explicar la nostra experiència en el sector vitivinícola i apropar al públic la manera com entenem el món del vi”, ha apuntat Ferrer. Així, les experiències (visites, tasts, viatges temàtics i rutes entorn el vi) i apartats de contingut divers reben una presència destacada amb l’objectiu de difondre la cultura del vi i l’univers de Freixenet. L’usuari pot consultar l’actualitat informativa de cada celler i relativa als productes com els nous llançaments i reconeixements obtinguts. A més, l’opció d’associar-se de forma gratuïta permet beneficiar-se d’avantatges per formar part del Club Cuvée, com ara promocions i experiències personalitzades.

Club Cuvée Espanya neix també a semblança ia partir de l’experiència exitosa del Club Cuvée Califòrnia, operatiu des de fa quinze anys i amb una facturació anual de cinc milions de dòlars.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
El Principia Mathematica del celler Alemany i Corrio és el "best overall" d'una llista de 10 grans vins blancs on també apareix, en la novena posició, l'Auzells de Tomàs Cusiné
Imatge il·lustrativa
“Avui sí que soc capaç de denunciar-ho i de dir prou”, comenta en un vídeo a Twitter.
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Després de 13 anys de criança, Llopart treu al mercat un escumós de xarel·lo de vinya molt vella (del 1935) a un preu de 125 euros.
El recinte Montjuïc de Fira de Barcelona ha acollit el saló.
El recinte Montjuïc de Fira de Barcelona ha acollit el saló. | Gastronomic Forum
Jordi Bes Lozano
Els cellers es prenen el primer gran saló postpandèmia com un suport a l'anhelada reactivació del sector i hi afloren les diferències sobre com fer el vi més sostenible
Imatge il·lustrativa
La DO Empordà els ha concedit els guardons Bacus Emporità i Lledoner d'Or, respectivament, per la seva decidida aposta pels vins de l'Empordà.
Imatge il·lustrativa
Voleu aprendre a fer un truc que deixarà els vostres amics impressionats? Convertiu l'aigua en vi!