Cellers

Vilarnau celebra la primera trobada de "instagramers"

Vilarnau reuneix diversos Instagramers de la comunitat IG_Catalonia durant el lliurament de premis de la quarta edició del concurs "Dissenya les plaques de Vilarnau".

Verema a Vilarnau

| 22/09/2015 a les 19:06h
Arxivat a: Vi i tecnologia, Capricis de Vilarnau, Instagram, Instagramers, Vilarnau
El món digital i l'artístic s'han donat cita amb el del cava a Vilarnau. Amb motiu del lliurament de premis de la quarta edició del concurs "Dissenya les plaques de Vilarnau", 29 instagramers de la comunitat IG_Catalonia han pogut descobrir amb Damià Deàs, enòleg de Vilarnau, els secrets d'aquesta petita i avantguardista Cava de Sant Sadurní d' Anoia.
 
Al llarg de la trobada, els instagramers han pogut conèixer, amb els seus smartphones i càmeres en mà, les pràctiques de sostenibilitat aplicades en vinya i en el procés d’elaboració del cava, els llargs passadissos on es creen les bombolles del cava i la sala de bótes en la qual reposen els nostres vins de llargues criances, característics de Vilarnau. Aquesta visita va estar amanida pel tast, directament de la bóta, d'una de les joies de la Cava: Els Capricis de Vilarnau.
 
Conclòs el recorregut per la cava, va tenir lloc l'acte de lliurament del premi de la quarta edició de "Dissenya les plaques Vilarnau" a Lluís C. Catchot. El seu avantguardista i original disseny ha estat el més votat pels fans de Vilarnau al Facebook i estarà present en una exclusiva i limitada edició d'ampolles d'un cava emblemàtic.

També us pot interessar

Ramon Roset | 16 comentaris
01/01/1970
Us proposem 6 bars tan sorprenents com imprescindibles per prendre unes copes de vi a la ciutat
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
L'Oller del Mas prepara el terreny per començar les obres de l'Eco Wine Resort | Oller del Mas
01/01/1970
Aquest dilluns van començar a preparar el terreny per iniciar la primera fase de les obres
01/01/1970
Per quart any consecutiu el valor del mercat espanyol de restaurants registrarà al tancament de 2017 una evolució positiva, en un context de dinamisme del consum de les llars i de fort creixement en l'entrada i la despesa dels turistes estrangers | D'aquesta manera, la facturació sectorial s'aproximarà als 23.100 milions d'euros, un 4,7% més que el 2016, any en què va augmentar un 5,0% | L'avanç de les cadenes de restauració informal i menjar ràpid segueix impulsant la tendència de concentració de l'oferta. El conjunt de cadenes de restaurants ha reunit una quota de mercat conjunta del 34%, sis punts més que el 2012
Ramon Francàs
01/01/1970
Freixenet, Codorníu, Juvé i Camps, Gramona i Recaredo són els qui més insercions aconsegueixen als mitjans | Miguel Torres (pare i fill), José Luis Bonet i Mar Raventós són els “principals portaveus” de la comunicació del vi de Catalunya