Advertisement

Cellers

Vilarnau celebra la primera trobada de "instagramers"

Vilarnau reuneix diversos Instagramers de la comunitat IG_Catalonia durant el lliurament de premis de la quarta edició del concurs "Dissenya les plaques de Vilarnau".

Verema a Vilarnau

| 22/09/2015 a les 19:06h
Arxivat a: Vi i tecnologia, Capricis de Vilarnau, Instagram, Instagramers, Vilarnau
Imatge il·lustrativa
El món digital i l'artístic s'han donat cita amb el del cava a Vilarnau. Amb motiu del lliurament de premis de la quarta edició del concurs "Dissenya les plaques de Vilarnau", 29 instagramers de la comunitat IG_Catalonia han pogut descobrir amb Damià Deàs, enòleg de Vilarnau, els secrets d'aquesta petita i avantguardista Cava de Sant Sadurní d' Anoia.
 
Al llarg de la trobada, els instagramers han pogut conèixer, amb els seus smartphones i càmeres en mà, les pràctiques de sostenibilitat aplicades en vinya i en el procés d’elaboració del cava, els llargs passadissos on es creen les bombolles del cava i la sala de bótes en la qual reposen els nostres vins de llargues criances, característics de Vilarnau. Aquesta visita va estar amanida pel tast, directament de la bóta, d'una de les joies de la Cava: Els Capricis de Vilarnau.
 
Conclòs el recorregut per la cava, va tenir lloc l'acte de lliurament del premi de la quarta edició de "Dissenya les plaques Vilarnau" a Lluís C. Catchot. El seu avantguardista i original disseny ha estat el més votat pels fans de Vilarnau al Facebook i estarà present en una exclusiva i limitada edició d'ampolles d'un cava emblemàtic.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
L’Olivera iniciarà la replantació de la vinya aquest abril amb la mirada posada en recuperar varietats blanques tradicionals de la zona, segons apunten diferents estudis històrics
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc, un vi negre i un cava rosat, tots tres vins del Penedès
What the Food s'estrena! Primer vídeo d'aquest nou canal de gastronomia